spot_img

O Φερνάντο Αλόνσο υπέγραψε συμβόλαιο με την Aston Martin

Αλλαγή εταιρείας και νέο συμβόλαιο στα 41 χρόνια για τον Αλόνσο, ο οποίος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την Άστον Μάρτιν για το 2023. Κι ενώ κανείς θα περίμενε την απόσυρση του από τις πίστες, o Ισπανός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Άστον Μάρτιν, αναπληρώνοντας το κενό του Σεμπάστιαν Φέτελ. 

Ο Αλόνσο δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του από την ομάδα: «Η Άστον Μάρτιν είναι μία ομάδα που έχει την ενέργεια και την επιθυμία να κερδίζει και ως εκ τούτου είναι από τους πιο συναρπαστικές ομάδες στη Formula 1. Γνωρίζω τον Λόρενς και τον Λανς πολλά χρόνια και είναι προφανές ότι έχουν τη φιλοδοξία και το πάθος να πετύχουν στη Formula 1. Είμαι πεινασμένος και έχω τη φιλοδοξία να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο προσκήνιο και θέλω να γίνω μέρος ενός οργανισμού που θέλει να εξελίσσεται και να πετυχαίνει».

Στα 22 χρόνια καριέρας ο Αλόνσο αρνείται να το βάλει κάτω και συνεχίζει την πορεία του, αλλάζοντας ομάδα. Πέρυσι πρωταθλητής Φόρμουλα 1 στέφθηκε ο Φερστάπεν με τη Red Bull, με το Χάμιλτον να χάνει τον τίτλο μετά από 4 συναπτά έτη. Για την σεζόν που τρέχει το στοίχημα F1 της bwin δείχνει κορυφαία φαβορί για τον τίτλο τους Φερστάπεν και Λεκλέρκ. Ακόμα 9 αγώνες Grand Prix απομένουν για τη λήξης της χρονιάς και τίποτα δεν έχει κριθεί για τον τελικό νικητή. 

Σειρά στο πρόγραμμα της Φόρμουλα 1 έχει το Grand Prix στο Βέλγιο στις 28 Αυγούστου, μετά από 1 μήνα ανάπαυλα από την Ουγγαρία. Μέχρι στιγμής στους 13 αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί, στους 8 έχει στεφθεί νικητής ο Φερστάπεν, 3 έχει κερδίσει ο Λεκλέρκ και από 1 νίκη μετρούν Πέρεθ και Σάινθ. 

Αυτό που γνωρίζουμε εδώ και λίγο καιρό είναι ότι για τον Σεμπάστιαν Φέτελ αυτή είναι η τελευταία χρονιά, αφού δήλωσε την απόσυρση του από τις πίστες. Μετά από 4 πρωταθλήματα, 53 νίκες και 122 ανεβάσματα στο πόντιουμ, ο Φέτελ ανακοίνωσε με βίντεο την αποχώρηση του από το σπορ. 

Τη θέση του λοιπόν πήρε ο Αλόνσο, ο οποίος θα αντικαταστήσει το Γερμανό πιλότο στην Άστον Μάρτιν. Γεμάτος ενέργεια και θέληση για νίκη ο 41χρονος Αλόνσο, που επιμένει να αγωνίζεται και να θέλει και άλλες νίκες στο ενεργητικό του. Ο Ισπανός έχει υπάρξει 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ μετράει 32 νίκες σε Grand Prix και 98 πόντιουμ. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles