spot_img

O Hakkinen χρίζει φαβορί την Mercedes στο Spa

O πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πιστεύει πως στο GP Βελγίου, η Mercedes θα επανέλθει στη παλιά της φόρμα μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα.

Ο Φινλανδός, που κέρδισε δύο παγκόσμιους τίτλους έχοντας κινητήρα Mercedes, έγραψε στο προσωπικό του blog, πως περιμένει την Mercedes να επιστρέψει στις νίκες.

Μετά τη κυριαρχία της Mercedes στο Silverstone, είδαμε μια πολύ διαφορετική εικόνα στην Ουγγαρία. Ήταν ξεκάθαρο, πως η Ουγγαρία βόλευε το μονοθέσιο της Ferrari. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία, πως σε πίστες με γρήγορες στροφές, η Mercedes έχει το πλεονέκτημα. Σε σιρκουί που δεν απαιτούνται μεγάλες ταχύτητες, δυσκολεύονται να φέρουν την ισορροπία σωστά. Εκεί έχει πλεονέκτημα η Ferrari. Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις τα χαρακτηριστικά ενός μονοθεσίου κατά τη διάρκεια της σεζόν, οπότε από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι πολύ ενδιαφέροντα. Στους επόμενους αγώνες στο Spa-Francorchamps και στην Monza, είμαι αισιόδοξος πως η Mercedes θα είναι δυνατή. Αλλά παρ ‘όλα αυτά όλα πρέπει να δουλέψουν τέλεια στα μονοθέσια. Οι οδηγοί πρέπει να πιέσουν σκληρά, καθώς η Ferrari δεν θα τα παρατήσει. Ο Sebastian Vettel έχει δουλέψει σκληρά για να είναι μπροστά στη βαθμολογία και ο Kimi Raikkonen είναι δυνατός teammate.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles