spot_img

Ο Hamilton απολαμβάνει τη μάχη με τον Vettel για τον τίτλο

Ο Lewis Hamilton πιστεύει, πως η φετινή μάχη για τον τίτλο, είναι μια από τις αγαπημένες της καριέρας του.

Ο Βρετανός ήταν εκείνος που πήρε μια μεγάλη νίκη στο GP Ισπανίας, κερδίζοντας τον Sebastian Vettel και κάνοντας παράλληλα εξαιρετική διαχείριση ελαστικών. Παρά το γεγονός όμως πως και οι δύο έχουν από δύο νίκες, ο Hamilton έχει 6 βαθμούς λιγότερους.

Προς το παρόν όμως, παρά το ότι είμαστε μόλις 5 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα, ο οδηγός τη Mercedes απολαμβάνει στο έπακρο τη μάχη για τον τίτλο.

«Είναι μια από τις αγαπημένες μου μάχες για τίτλο, αν όχι η αγαπημένη μου. Είμαι σε καλύτερη θέση από το πέρυσι και μέχρι στιγμής το 2017 είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά. Είναι υπέροχο που έχουμε μια τέτοια μάχη. Η μάχη με μια άλλη ομάδα είναι επίσης πολύ καλό, γιατί δεν υπάρχει ένταση μέσα στη δική μας».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Hamilton ένιωσε πως ο Vettel ήταν πολύ νευριασμένος, όμως δίνει την πιο απλή εξήγηση.

«Μπορούσα να νιώσω πως ήταν πολύ θυμωμένος. Οδήγησε έναν φανταστικό αγώνα και μπορώ να καταλάβω πως νιώθει. Δεν είμαστε ποτέ χαρούμενοι όταν ερχόμαστε δεύτεροι και θα με ανησυχούσε αν ήταν, γιατί δεν υπάρχουμε για αυτόν το σκοπό».

Όσο για την μάχη που είχαν όταν ο Γερμανός έκανε το δεύτερο pit-stop δήλωσε.

«Ήταν πολύ επιθετική, αλλά μπόρεσα να αποφύγω τη σύγκρουση. Θα έχουμε μια σκληρή μάχη και λατρεύω την πρόκληση. Σεβάστηκε τη μάχη μας μέχρι τέλους».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles