spot_img

Ο Hamilton προβλέπει δύσκολο αγώνα από την 11η θέση

Ο Lewis Hamilton μπορεί να ήταν ο ταχύτερος οδηγός στις κατατακτήριες, όμως πιστεύει πως στον αγώνα θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να φτάσει στην κορυφή.

Ο οδηγός της Mercedes πιστεύει πως θα δυσκολευτεί να κερδίσει τις θέσεις που έχασε λόγω της ποινής για την αλλαγή κινητήρα στο GP Τουρκίας.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Lewis Hamilton ήταν ταχύτερος την Παρασκευή στις ελεύθερες δοκιμές στο στεγνό Istanbul Park και επιβεβαίωσε την κυριαρχία της Mercedes, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Τουρκίας. Ωστόσο, έγινε γνωστό από το FP1 πως θα αλλάξει τη μηχανή εσωτερικής καύσης στη μονάδα ισχύος του, κάτι που τον “στέλνει” στην 11η θέση στην εκκίνηση του κυριακάτικου αγώνα. Ο Hamilton μίλησε για την πορεία του στις κατατακτήριες δοκιμές.

Ήταν αρκετά δύσκολη περίοδος γενικότερα. Υπήρχαν ακόμα κάποια βρεγμένα σημεία στην πίστα και δεν ήταν εύκολο να φέρουμε σε κατάλληλη θερμοκρασία τα ελαστικά μας στον πρώτο μας γύρο. Κάναμε, όμως, πολύ καλή δουλειά σαν ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση που είχαμε στο κομμάτι του να βγαίνουμε τη σωστή στιγμή στην πίστα. Την Κυριακή θα είναι δύσκολα, όμως θα δώσω τα πάντα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ρωσίας.

Ο Lewis Hamilton θα εκκινήσει τον αγώνα με τα medium ελαστικά, με τα οποία σημείωσε το γρήγορο γύρο του στο Q2. Την ίδια επιλογή, βέβαια, έκαναν και οι υπόλοιποι οδηγοί που προκρίθηκαν στο Q3, με εξαίρεση τον Yuki Tsunoda που τα κατάφερε με τη soft γόμα. Ο Sebastian Vettel, που εκκινεί μπροστά του, έχει ελεύθερη επιλογή ελαστικών καθώς αποκλείστηκε στο Q2.

Ο Lewis Hamilton φέρνει στη μνήμη του τον αγώνα που έκανε στο GP Ρωσίας ο Verstappen και θεωρεί πως δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα γι’ αυτόν στο GP Τουρκίας.

Δεν είναι και η πιο εύκολη πίστα για προσπεράσματα, επίσης θα είμαστε όλοι με τα ίδια ελαστικά. Επομένως, φαντάζομαι πως θα είναι δύσκολο την Κυριακή να κερδίσω θέσεις. Είδατε όλοι στον προηγούμενο αγώνα τι συνέβη με τον Max (Verstappen), για παράδειγμα, μόλις έφτασε πίσω από την 6η θέση ή κάτι τέτοιο. Όμως, έχουμε τη μεγάλη ευθεία στο πίσω μέρος της πίστας, θα δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε. Ελπίζουμε πως μπορούμε να προσφέρουμε στους θεατές εδώ πέρα έναν καλό αγώνα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Hamilton αναγκάστηκε να αλλάξει τμήμα του κινητήρα του για να αποφύγει ενδεχόμενη εγκατάλειψη, έτσι ξεκινάει από την 11η θέση. Θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στο GP Τουρκίας, γνωρίζοντας πως κάθε πόντος πλέον μετράει στη βαθμολογία του πρωταθλήματος οδηγών.

Δείτε τον αγώνα σπορ αυτοκινήτων στο Silverstone για το πρωτάθλημα της Asxeto Corsa.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles