spot_img

Πολύ κοντά στην εξαγορά της Sauber ο Andretti

Ο Michael Andretti βρίσκεται κοντά στην απόκτηση της Sauber F1 και, όπως όλα δείχνουν, οι τελευταίες διαπραγματεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο Αμερικανικό GP.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο Andretti φαίνεται να έχει συγκεντρώσει το απαραίτητο κεφάλαιο ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω της Andretti Acquisitions Corporation στην αρχή του έτους. Η επένδυση αυτή δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη χρονικά περίοδο, ειδικά με την F1 να στρέφει το ενδιαφέρον της προς τις Η.Π.Α.

Από τον Απρίλιο μάλιστα είχε ανακοινωθεί η δεύτερη στάση επί αμερικανικού εδάφους για την σεζόν του 2022, στην πίστα του Μαϊάμι.  

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Γενικός διευθυντής της Alfa Romeo Racing, Frederic Vasseur, μίλησε εκτενέστερα επί του θέματος, αρνούμενος την οποιαδήποτε εμπλοκή υποψήφιου αγοραστή.

Προς το παρόν δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι. Η συζήτηση αυτή αφορά τους μετόχους και εμένα ως CEO και Γενικός Διευθυντής της ομάδας. Έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες τον τελευταίο καιρό, τη μόνη απάντηση επί του θέματος μπορούν να δώσουν μόνο τα στελέχη της εταιρείας. Προς το παρόν, έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι να αποφασίσουμε αναφορικά με τους οδηγούς. Έχουμε μερικούς υπόψιν, αλλά αυτή η διαδικασία θα πάρει καιρό. 

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ρωσίας.

Ο Valtteri Bottas θα αντικαταστήσει τον Kimi Räikkönen στην Alfa Romeo για το 2022, ενώ η θέση του δεύτερου οδηγού της ομάδας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. 

Αυτή η κατάσταση δεν θα αλλάξει μέσα στις επόμενες μέρες και θα πάρουμε μια απόφαση σύντομα. Ακόμα γίνονται πολλές συζητήσεις και δεν θα είναι μια εύκολη επιλογή. Ειδικά τώρα που οι κανονισμοί αλλάζουν και μπαίνουμε σε μια νέα εποχή στην F1, πρέπει να αναλογιστούμε όλους τους παράγοντες. Ήταν λογικό από μεριά μας να επανεξετάσουμε όσα έγιναν στους δυο τελευταίους αγώνες της F2, Monza και Sochi, και με βάση τις περιστάσεις θα ληφθεί μια απόφαση μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τον αγώνα του Silverstone για το πρωτάθλημα της Asxeto Corsa.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles