spot_img

Ο Hamilton προβλέπει εύκολη νίκη Verstappen στο GP Ιταλίας

Ο Lewis Hamilton έχει την αίσθηση πως θα δεχτεί μεγάλο πλήγμα στη μάχη του τίτλου, προβλέποντας νίκη του Max Verstappen στο GP Ιταλίας.

Μετά το πρώτο sprint qualifying, ούτε το δεύτερο για το 2021 κύλησε καλά για τον Βρετανό οδηγό της Mercedes. Ο Lewis Hamilton έκανε κακή εκκίνηση και έπεσε στην 5η θέση, όπου κι έμεινε ως το τέλος της περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ταυτόχρονα, ο Max Verstappen τερμάτισε στη δεύτερη θέση, ενώ με την ποινή του Bottas, θα εκκινήσει από την pole position. Ο Hamilton, που θα εκκινήσει από την 4η θέση, εξήγησε τι συνέβη στην εκκίνηση του sprint qualifying.

Πάτησα παραπάνω το συμπλέκτη και οι τροχοί μου σπίναραν υπερβολικά. Αργότερα, ήταν δυστυχώς αδύνατο να προσπεράσω τις McLaren. Θα είναι δύσκολος ο αγώνας την Κυριακή.

Ο Hamilton, σε ερώτηση αν ήταν έκπληκτος με την επιλογή ελαστικών της McLaren, απάντησε:

Νομίζω πως ήμασταν έκπληκτοι με το πόσο γρήγορα ήταν τα soft ελαστικά. Όπως και να έχει, αυτή θα είναι μία εύκολη νίκη για τον Max την Κυριακή, επομένως θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα, όμως θα κάνω το καλύτερο που μπορώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Lewis Hamilton ήταν πίσω από τον Max Verstappen στο πρωτάθλημα οδηγών ερχόμενος στο GP Ιταλίας. Στο sprint qualifying, ο Ολλανδός πήρε ακόμα δύο πόντους και η μεταξύ τους διαφορά είναι πλέον στους 5. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και ο Βρετανός δεν θέλει να έχει επιπλέον απώλειες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Ολλανδίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles