spot_img

Ο Hamilton στους 10 πιο “στυλάτους” αθλητές για το 2017

Ο Lewis Hamilton ψηφίστηκε στις 10 πρώτες θέσεις στους αθλητές με το καλύτερο γούστο στη μόδα, σύμφωνα με το Sports Illustrated.

O Βρετανός οδηγός της Mercedes, είναι γνωστός για της πολλές του εμφανίσεις σε εξώφυλλα περιοδικών, ενώ με κάθε ευκαιρία, ο φακός τον έχει πιάσει πολλές φορές σε επιδείξεις μόδας.

Ο Hamilton βρέθηκε στην 8η θέση στη σχετική λίστα, ξεπερνώντας ονόματα όπως ο Cristiano Ronaldo, ο οποίος βρίσκεται στην 11η θέση. Ο ίδιος δήλωσε στο Sports Illutrated.

Νομίζω πως το στυλ μου είναι σίγουρα “urban chic”. Μου αρέσει να κάνω αναμείξεις όπως το “street style” με πολύ χλιδάτες φίρμες όπως η Gucci για παράδειγμα. Έχει πολύ πλάκα. Η μόδα είναι μια αγάπη που έχει αναπτυχθεί από τότε που μπήκα στα 20 μου. Όταν ήμουν μικρός, όλα μας τα λεφτά πήγαιναν στους αγώνες. Δεν ήμασταν οικογένεια μόδας. Ποτέ δεν πηγαίναμε για ψώνια, καθώς τα λεφτά μας τα ξοδεύαμε σε ελαστικά, καύσιμα και άλλα πολλά.

Επίσης, ο Hamilton μίλησε και για τις επιρροές που είχε στη ζωή του όσον αναφορά τη μόδα.

Ως παιδί, είχα επιρροές κυρίως από την hip-hop. O Tupac είναι ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης, ο οποίος είχε και ένα τρελό στυλ. Αλλά αν υπάρχει κάποιος, ο Pharrel (Williams) είναι το δικό μου fashion icon. Δεν τον νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι, το κάνει με τον δικό του τρόπο και το λατρεύω αυτό.

Ο ίδιος πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί περισσότερο με την μόδα όταν σταματήσει την καριέρα του στην F1.

Προς το παρόν, θέλω εγώ να εξελιχθώ όσον αναφορά το θέμα του κόσμου της μόδας. Μου αρέσει να συναντώ τους σχεδιαστές και να μπαίνω στο μυαλό τους. Είναι μια μορφή τέχνης. Μου αρέσει να ανακαλύπτω που βρίσκουν τις ιδέες τους. Έχω μία πολύ δημιουργική πλευρά και η μόδα είναι σίγουρα κάτι με το οποίο θα ασχοληθώ στο μέλλον. Αλλά δεν είναι κάτι που απλά μπορείς να κάνεις. Αγωνίζομαι 25 χρόνια και μου πήρε πολύ καιρό για να φτάσω εδώ που είμαι.  

Δείτε τη λίστα με τους 20 πιο “στυλάτους” αθλητές εδώ, με το #1 να μην μας κάνει καθόλου εντύπωση

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles