spot_img

O Hamilton συμμετέχει στην εξαγορά της Chelsea

O Lewis Hamilton είναι ένας εκ των ανθρώπων που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των πιθανών επενδυτών στην εξαγορά της Chelsea FC. 

Τις τελευταίες εβδομάδες οι εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι της Chelsea συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι μνηστήρες για το μεγάλο κλαμπ του Λονδίνου είναι πολλοί και η εποχή Ρομάν Αμπράμοβιτς στους «μπλε» φαίνεται πως έχει φτάσει στο τέλος της. Η προθεσμία για την καταβολή προσφορών για την αγορά της Chelsea ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και τα ονόματα που εμπλέκονται στην εξαγορά της βγαίνουν σιγά-σιγά στη δημοσιότητα.

Μία μεγάλη προσωπικότητα που φαίνεται να εμπλέκεται στην εξαγορά της Chelsea είναι ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Lewis Hamilton. Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes-AMG, σύμφωνα με το Sky News φαίνεται πως είναι ένας εκ των επενδυτών της κοινοπραξίας που ηγείται ο πρώην πρόεδρος της Liverpool και British Airways, Σερ Μάρτιν Μπρόουτον.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Hamilton αναμένεται να καταθέσει 10 εκατομμύρια λίρες στο εγχείρημα του Μπρόουτον να αναλάβει τα ηνία της Τσέλσι. Στη λίστα των πιθανών επενδυτών είναι και η Αμερικανίδα σταρ του τένις, Serena Williams, που έχει μάλιστα εξαιρετικές σχέσεις με τον οδηγό της Formula 1.

O Hamilton πραγματοποιεί ακόμη μία εξωαγωνιστική κίνηση και θέλει τώρα να εμπλακεί στο χώρο του ποδοσφαίρου. Σε περίπτωση που η κοινοπραξία πετύχει, δεν αποκλείεται ο 37χρονος Βρατνός –που δηλώνει οπαδός της Άρσεναλ- να είναι στο διοικητικό συμβούλιο της Τσέλσι.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Αυστραλίας.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles