spot_img

MotoGP Πορτογαλία FP1: O Marquez με άνεση στην κορυφή

Ο Marc Marquez ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στην Πορτογαλία, με έναν πολύ δυνατό χρόνο.

Η πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών διεξήχθη σε βρεγμένο οδόστρωμα στην πίστα του Portimao, με τον Marc Marquez να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Ισπανός έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη μεγάλη κατηγορία είχε τη Honda στην κορυφή με χρόνο 1:50.666, με τον συμπατριώτη του Joan Mir με Suzuki να βρίσκεται πίσω του κατά 0,365s. Στην 3η θέση της κατάταξης ήταν ο Marco Bezzecchi και είχε πίσω του στην 4η θέση του Johann Zarco, αμφότεροι με δορυφορική Ducati. Η πρώτη πεντάδα έκλεισε με τον Miguel Oliveira με ΚΤΜ.

Στην 6η θέση ολοκλήρωσε το FP1 ο Maverick Vinales με Aprilla, ενώ στην 7η θέση ήταν ο Jorge Martin με δορυφορική Ducati. Ο Francesco Bagnaia με εργοστασιακή Ducati περιορίστηκε στην 8η θέση, με τον teammate του Jack Miller πίσω στην 9η θέση και τον Alex Marquez με Honda να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα.

Δείτε το GP Μ. Βρετανίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Ο Brad Binder με ΚΤΜ ήταν στην 11η θέση, ενώ στη 12η βρέθηκε ο Luca Marini με Ducati και στη 13η ο Remy Gardner με ΚΤΜ. Ο Enea Bastianini με Ducati τερμάτισε το FP1 στη 14η θέση , πίσω του βρίσκονταν οι Takaaki Nakagami με Honda και Aleix Espargaro με Aprilla στις θέσεις 15 και 16. Ο Pol Espargaro με Honda ήταν μόλις στη 17η θέση ο Πρωταθλητής του 2021, Fabio Quartararo (Yamaha), βρέθηκε πολύ πίσω στην κατάταξη, μόλις στη 18η θέση.

Στις θέσεις 19 μέχρι 25 βρέθηκαν, κατά σειρά, οι Franco Morbidelli με Yamaha, Alex Rins με Suzuki, Raul Fernandez με ΚΤΜ, Andrea Dovizioso με Yamaha, Fabio di Giannantonio με Ducati, ο Darryn Binder με Yamaha και ο Lorenzo Savadori με Aprilla.

Η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών στο MotoGP είναι προγραμματισμένη στις 16:10 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα FP1 MotoGP Πορτογαλία

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles