spot_img

O Hamilton θέλει περισσότερο ανταγωνισμό

Ο Lewis Hamilton ελπίζει πως η νέα χρονιά θα φέρει περισσότερο ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για τον teammate του.

Ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, μπαίνει στο 2018 με σκεπτικό νικητή και θέλει να βρεθεί και φέτος στη κορυφή της βαθμολογίας. Ο Βρετανός, ολοκλήρωσε το πρώτο χειμερινό τεστ με τον καλύτερο χρόνο συνολικά, δείχνοντας πως η Mercedes και φέτος θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Η νέα χρονιά, φέρνει νέες προκλήσεις και ο ίδιος μίλησε για τις επιθυμίες και τα θέλω του για το 2018.

Θα ήθελα λίγο περισσότερο ανταγωνισμό φέτος. Όσο περισσότερες προκλήσεις έχεις να ξεπεράσεις, τόσο πιο γλυκιά είναι η επιτυχία. Θέλω να κοιτάω τους αντιπάλους μου στα μάτια και να κάνω αυτό που πρέπει. Αυτό είναι που σε κάνει να ξεχωρίζεις ως οδηγό.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Valtteri Bottas και το κατά πόσο περιμένει από τον Φινλανδό δυσκολίες φέτος, αλλά και για την ψυχοσύνθεση του ιδίου.

Δεν νομίζω να είναι πιο δύσκολο από πέρυσι, αλλά δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον Valtteri. Θα το έλεγα αυτό για κάθε αντίπαλο, αλλά σίγουρα ο Valtteri είναι καλύτερα προετοιμασμένος απ’ότι πέρυσι. Τον σέβομαι το ίδιο όπως όλους τους κορυφαίους οδηγούς, αλλά την ίδια στιγμή είναι τέλεια προετοιμασμένος. Ξέρω πως αν κάνω το καλύτερο δυνατόν, δεν θα έχω καμία δυσκολία. Δεν σπαταλώ σκέψεις στις αδυναμίες των αντιπάλων μου. Προτιμώ να συγκεντρώνομαι στις δικές μου δυνατότητες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles