spot_img

O Hamilton θέλει την επιστροφή του Button στο Monaco

O Lewis Hamilton θέλει τον Jenson Button να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Fernando Alonso, όταν εκείνος θα λείπει για το Indy 500.

To γεγονός πως ο Fernando Alonso θα αγωνιστεί στο φετινό Indy 500 έχει ακουστεί μέχρι και την τελευταία γωνιά της γης. Όμως, με το ποιος θα τον αντικαταστήσει δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Από την ομάδα, θέλουν το θέμα να τελειώσει σύντομα, με τον Lewis Hamilton να θέλει τον πρώην teammate του πίσω στο πρωτάθλημα.

«Ελπίζω ο Jenson να επιστρέψει, θα είναι υπέροχο για το σπορ να τον έχουμε πίσω. Ακόμα πιστεύω πως είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς, έχει πολλή εμπειρία».

Ο Βρετανός, υποστήριξε τον Fernando Alonso για την απόφασή του να μην αγωνιστεί στο Μονακό, όμως ο ίδιος δεν θα άφηνε κάποιο GP για να αγωνιστεί αλλού. Επιπλέον, θα ήθελε οι οδηγοί να μπορούν να αγωνίζονται και σε άλλες μορφές αγώνων.

«Πρώτον, είναι υπέροχο που μπορεί να το κάνει ένας οδηγός, θα ήταν καλό να μπορούμε να κάνουμε παραπάνω από ένα πρωτάθλημα. Υπήρχε μια εποχή, που οδηγοί αγωνίζονταν σε διαφορετικούς θεσμούς και ήταν πολύ κουλ. Εγώ δεν θα έχανα κάποιον αγώνα της F1, πρέπει να τους κάνεις όλους».

Τέλος, ο Hamilton δήλωσε πως θα υποστηρίξει τον Alonso και θα δει τον αγώνα του Indy 500 από το ίντερνετ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles