spot_img

Επιστρέφει επίσημα στο Μονακό ο Button

O Jenson Button θα κάνει την επιστροφή του στην F1 στο GP του Μονακό, αντικαθιστώντας τον Fernando Alonso στο cockpit της McLaren MCL32.

O 37χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009, θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις διακοπές του, για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, έστω και για έναν αγώνα.

Ο Button, έχει ακόμα συμβόλαιο με την McLaren, που περιορίζεται σε ρόλο τρίτου οδηγού(στα χαρτιά) και επιπλέον αποτελεί πρέσβης της εταιρίας. Ο Βρετανός κέρδισε το GP του Μονακό το 2009 και έχει ακόμη δύο βάθρα, το 2004 και το 2011.

«Είμαι ενθουσιασμένος που κάνω μια one-off επιστροφή στην F1 και δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο μέρος για να το κάνω. Κέρδισα τον αγώνα το 2009 και είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Είναι περίεργη και ένας καλός οδηγός μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορεί η McLaren MCL32 να μην έχει ξεκινήσει καλά, αλλά πιστεύω πως το Μονακό θα ταιριάξει στο μονοθέσιο. Ξέρω πως δεν έχω ελπίδες να επαναλάβω τη νίκη του 2009, αλλά πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες να σκοράρουμε μερικούς βαθμούς».

Ο Button, με τη συμμετοχή του στο Μονακό, θα ισοφαρίσει τον Michael Schumacher σε συμμετοχές, φτάνοντας τις 306.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles