spot_img

Ο Horner αρνείται τα πάντα για τις κατηγορίες εναντίον του

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing επιμένει πως δεν έχει κάνει τίποτα και είναι αθώος στην έρευνα που διεξάγει η μαμά Red Bull για απρεπή συμπεριφορά.

Εν μέσω διεξαγωγής έρευνας για ανάρμοστη συμπεριφορά σε υπάλληλο της Red Bull Racing, o Christian Horner έδωσε το παρών στην παρουσίαση της νέας Red Bull RB20. O Βρετανός ήταν άγνωστο κατά πόσο θα βρίσκεται στο προσκήνιο, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν (παραμένουν ακόμη άγνωστες) να έχουν θέσει σε κίνδυνο τη θέση του στην αυστριακή ομάδα.

Όχι μόνο ήταν στην εκδήλωση στο εργοστάσιο του Μίλτον Κινς αλλά «έκλεψε» την παράσταση και απέσπασε τα περισσότερα βλέμματα από το νέο δημιούργημα των «ταύρων». Μάλιστα, σε δηλώσεις του μίλησε για πρώτη φορά δημόσια σχετικά με την έρευνα που είναι σε ισχύ και αρνήθηκε τα πάντα με σιγουριά.

«Αναπόφευκτα όλα αυτά μας έχει αποσπάσει την προσοχή. Η ομάδα όμως είναι ενωμένη. Όλοι είναι αφοσιωμένοι στη νέα αγωνιστική σεζόν και η υποστήριξη που έχουμε είναι τεράστια. Σε τέτοιες περιπτώσεις βλέπεις πόσο ενωμένη είναι η ομάδα και η στήριξη που μου παρείχαν όλοι ήταν τρομερή. Έχουν γίνει ορισμένες κατηγορίες τις οποίες αρνούμαι πλήρως. Η έρευνα είναι σε ισχύ στο παρασκήνιο ενώ προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν και ελπίζω να ολοκληρωθεί σύντομα».

Ο Horner αναμένεται να παραβρεθεί στο Μπαχρέιν για τις χειμερινές δοκιμές που θα διεξαχθούν το τριήμερο 21 με 23 Φεβρουαρίου. Προς ώρας είναι άγνωστο αν και πότε θα ολοκληρωθεί η έρευνα και ποια θα είναι η απόφαση που θα παρθεί.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για τηv F1 με την ανάλυση της νέας Red Bull RB20 και των νέων μονοθεσίων των Ferrari, Mercedes, McLaren και Aston Martin.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles