spot_img

O Horner παραμένει στη Red Bull – Τέλος η έρευνα χωρίς δημόσια εξήγηση

Ο Christian Horner απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για απρεπή συμπεριφορά προς υπάλληλος της Red Bull Racing και παραμέινει στο ρόλο του επικεφαλής.

Το σίριαλ σχετικά με τις καταγγελίες κατά το Christian Horner από υπάλληλο της Red Bull Racing για ανάρμοστη συμπεριφορά έλαβε τέλος, μία ημέρα προτού αρχίσει η δράση στο Μπαχρέιν για τον πρώτο αγώνα της σεζόν της Formula 1.

Ο Horner είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στις αρχές του μήνα, όταν στον Τύπο διέρρευσε η πληροφορία ότι υπήρχε εναντίον του καταγγελία από μία εργαζόμενη στην ομάδα για ανάρμοστη συμπεριφορά. Η μητρική εταιρεία Red Bull πήρε πολύ σοβαρά αυτήν την καταγγελία και ξεκίνησε μια ενδελεχή έρευνα, την οποία ανάθεσε σε εξωτερικούς δικηγόρους.

Οι ερευνητές συγκέντρωσαν πάρα πολλά στοιχεία και παρέδωσαν στη Red Bull ένα φάκελο 150 σελίδων, ο οποίος περιλάμβανε και τις απομαγνητοφωνήσεις από δεκάδες ώρες ακροάσεων. Στη Red Bull εξέτασαν αυτά τα στοιχεία και αποφάνθηκαν ότι δεν είναι αρκετά για να κατηγορηθεί ο Horner. Έτσι, εξέδωσαν μια ανακοίνωση που αναφέρει.

«Η ανεξάρτητη έρευνα για τους ισχυρισμούς που έγιναν εναντίον του κ. Horner έχει ολοκληρωθεί και η Red Bull μπορεί να επιβεβαιώσει ότι το παράπονο έχει απορριφθεί. Ο καταγγέλλων έχει δικαίωμα προσφυγής. Η Red Bull είναι πεπεισμένη ότι η έρευνα ήταν δίκαιη, αυστηρή και αμερόληπτη. Το αποτέλεσμα της έρευνας είναι εμπιστευτικό και περιέχει τις προσωπικές πληροφορίες των δύο πλευρών και των τρίτων που βοήθησαν στην έρευνα και ως εκ τούτου δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω από σεβασμό προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Η Red Bull θα συνεχίσει να πληροί τα υψηλότερα στάνταρ στο χώρο εργασίας».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών του Μπαχρέιν και τις προβλέψεις μας για τη νέα σεζόν. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles