spot_img

O Horner πέταξε «σπόντα» για τον Verstappen: «Δεν αναγκάζουμε κανέναν να είναι στην ομάδα»

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, μίλησε για το σενάριο αποχώρησης του Max Verstappen και έριξε την «μπηχτή» του προς τον Ολλανδό.

Τις τελευταίες ημέρες το «σίριαλ» εντάσεων στο εσωτερικό της Red Bull Racing έχει απασχολήσει περισσότερο την επικαιρότητα από τα αγωνιστικά δρώμενα της Formula 1. Ο… πόλεμος εξουσίας στο εσωτερικό της αυστριακής ομάδας και της μαμάς Red Bull πήρε μεγάλες διαστάσεις όταν βγήκε στο προσκήνιο η «υπόθεση Horner» και ενδεχομένως να μην έχουμε δει ακόμη το τελευταίο επεισόδιο.

Τα πράγματα έγιναν τόσο περίπλοκα που η αποχώρηση του Max Verstappen από την αγωνιστική ομάδα ήταν τις προηγούμνες ημέρες ένα πολύ πιθανό σενάριο. Η παρουσία του Ολλανδού στη Red Bull Racing σχετίζεται με αυτή του συμβούλου της Red Bull σε θέματα F1/Motorsport, Helmut Marko, ο οποίος κρίθηκε ύποπτος για διαρροή στοιχείων στον Τύπο σχετικά με την «υπόθεση Horner». Οι δηλώσεις του Ολλανδού δεν βοήθησαν την κατάσταση, καθώς απείλησε ευθέως πως αν ο Marko φύγει από τη Red Bull, τότε θα φύγει κι αυτός.

Ωστόσο ο Αυστριακός επιβεβαίωσε πως θα παραμείνει υπάλληλος της Red Bull, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμο για την παραμονή του Φερστάπεν στους «ταύρους».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Σ. Αραβίας και συζήτηση για τον εμφύλιο στη Red Bull. Ακούστε την πατώντας κλικ στο παρακάτω βίντεο.

Στο περιθώριο του Grand Prix Σαουδικής Αραβίας, ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner, ρωτήθηκε σχετικά με το αν ο Φερστάπεν θα παραμείνει στην αυστριακή ομάδα.

«Όπως συμβαίνει στη ζωή έτσι και στην F1, δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να δουλεύει για την ομάδα σου για ένα κομμάτι χαρτί. Εάν κάποιος δεν θέλει να είναι στη Red Bull, δεν θα τον αναγκάσουμε κόντρα στη θέλησή του. Η εμπλοκή σε μία ομάδα όπως η Red Bull απαιτεί αφοσίωση και πάθος. Ο Max τα έχει αυτά, το έχουμε δει. Βρίσκεται μαζί μας έτσι κι αλλιώς από τότε που ήταν 18 ετών. Δεν αμφιβάλλω για την αφοσίωση και την πίστη του στην ομάδα μας».

Ο Verstappen έχει το συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη διάρκεια στη Formula 1, καθώς ολοκληρώνεται στο τέλος του 2028.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles