spot_img

O Leclerc μιλάει για τις μάχες του με Verstappen και Hamilton

Ο Charles Leclerc απολαμβάνει τις επιτυχίες του στον προσωπικό του προσομοιωτή, αλλά θέλει να επιστρέψει στις πραγματικές μάχες εντός πίστας.

Ο Μονεγάσκος έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο με τη Ferrari το 2019 στη δεύτερη σεζόν του στην F1, κατακτώντας νίκες στο Βέλγιο και στην Ιταλία, ενώ παράλληλα έδωσε εξαιρετικές μάχες. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν σίγουρα όταν έχασε τη νίκη στην Αυστρία από τον Max Verstappen, όμως δεν είναι η μόνη που θυμάται.

Μιλώντας στο live video podcast του “Sky Sports”, μίλησε αρχικά για το πόσο του λείπουν οι μάχες εντός πίστας, ξεκινώντας με τον μεγάλο του αντίπαλο Max Verstappen.

Αν θέλω να τερματίσω τον αγώνα, θα επέλεγα για αντίπαλο τον Lewis. Αλλά οι πιο συναρπαστικές μάχες με μικρές διαφορές θα επέλεγα τον Max, διότι πάντα είναι συναρπαστικό να μάχεσαι με τον Max. Ο ένας δίνει ελάχιστο χώρο στον αντίπαλό του και αυτό απολαμβάνουμε στο σπορ. Μερικές φορές ξεπερνάει τα όρια, μερικές φορές είναι στο όριο, αλλά απολαμβάνω τις πραγματικές μάχες εντός πίστας.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Lewis Hamilton και στάθηκε στην εξυπνάδα και τον τρόπο οδήγησης του 6 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, όταν δίνει μάχες στην πίστα.

Ο Lewis έχει ένα διαφορετικό στυλ οδήγησης. Είναι εξαιρετικά έξυπνος και πάντα μαθαίνω πάρα πολλά όταν μάχομαι μαζί του. Πάντα ξέρει την επόμενή σου κίνηση με την εμπειρία που έχει και αυτό τον κάνει τόσο καλό στις μάχες του εντός πίστας. Δεν είναι πολύ επιθετικός, είναι πάντα σωστός και εξαιρετικός να προβλέπει τι θα κάνεις στην επόμενη κίνησή σου.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Για την ώρα είναι άγνωστο το πότε ακριβώς θα επιστρέψει για τα καλά η Formula 1 στην αγωνιστική δράση. Ωστόσο, αν καταφέρει η σεζόν να ξεκινήσει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα μπορέσει ο Leclerc να διεκδικήσει το πρωτάθλημα του 2020;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles