spot_img

O Marko διαψεύδει τις φήμες για Ferrari και Sainz

O Helmut Marko δήλωσε πως η Ferrari δεν έχει πλησιάσει ποτέ τον Carlos Sainz Jr, ενώ αμφισβήτησε και τον ρόλο του πατέρα του.

Ο Ισπανός οδηγός της Toro Rosso είναι μέλος της οικογένειας της Red Bull αρκετά χρόνια, όμως η Αυστριακή ομάδα επέλεξε τον Max Verstappen να αντικαταστήσει τον Daniil Kvyat πέρυσι. Από τότε, πολλά δημοσιεύματα έχουν συνδέσει τον Sainz Jr. με ομάδες του grid.

Μία από αυτές ήταν η Ferrari, για να αντικαταστήσει τον Kimi Raikkonen, όμως ο Marko ήταν κάθετος στις δηλώσεις του.

«Η Ferrari δεν ζήτησε ποτέ τον Carlos. Αυτά ήταν όνειρα του πατέρα του. Μέχρι στιγμής δεν μας έχει καλέσει κανένας. Πρέπει να συγκεντρωθεί και να κάνει τη καλύτερη δουλειά που μπορεί ώστε να βελτιωθεί. Από την άλλη, χρειαζόμαστε έναν αναπληρωματικό οδηγό και ο Carlos είναι η πρώτη επιλογή για την Red Bull».

Ο Marko συνέχισε λέγοντας πως η Toro Rosso και οι οδηγοί της δεν πρέπει να κάνουν κανένα λάθος κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως πιστεύει πως ο Sainz θα πετύχει.

«Έχει εξελιχθεί πολύ καλά από το να είναι ο Carlos Sainz Jr, στον Carlos Sainz οδηγό της F1. Θα εξελιχθεί και θα προοδεύσει καλύτερα αν φύγει μακριά από την αγκαλιά του πατέρα του. Ο Carlos είναι γρήγορος. Πολύ γρήγορος, αλλά πρέπει να είναι σταθερός. Μερικές φορές τις Παρασκευές κάνει φανταστικούς χρόνους και αναρωτιόμαστε πως το κάνει. Αλλά μεγαλώνει και θα καταλάβει πως οι κατατακτήριες και ο αγώνας είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Πρέπει να βελτιώνει το μονοθέσιο στις δοκιμές και να παίρνει το μέγιστο στον αγώνα. Έκανε ένα χαζό λάθος στο Μπαχρέιν, θα μάθει, είναι μικρός ακόμα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles