spot_img

Ο Marquez «δεν έχει ιδέα» πότε θα επιστρέψει

Ο Marc Marquez ήταν ιδιαίτερα απαισιόδοξος για το χρονικό σημείο που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το 2021.

Η Repsol Honda έκανε τα αποκαλυπτήρια της μοτοσυκλέτας την οποία θα παρατάξει στο Πρωτάθλημα του 2021. Η RC213-V θα είναι το νέο όπλο του Pol Espargaro, o οποίος μετακόμισε από την KTM στο HRC. Όμως δεν γνωρίζει ποιον θα έχει για teammate λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Κατάρ.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 23 Φεβρουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Marquez συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό που αποκόμισε στον ώμο του στον αγώνα της Jerez πέρυσι. Έπειτα από εισήγηση των γιατρών ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να είναι στο τεστ του Κατάρ, κάτι το οποίο φέρνει μεγάλο πονοκέφαλο στην ομάδα του.

Τώρα, ο 8-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μιλά για την κατάσταση της υγείας του και παραδέχεται πως δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει.

Προς το παρόν δεν έχω ιδέα πότε θα επιστρέψω. Είμαι αισιόδοξος και αρχικά ο στόχος ήταν να επιστρέψω στο τεστ του Κατάρ. Όμως οι γιατροί μου είπαν όχι και το αποδέχτηκα και στη διάρκεια των test εγώ θα κάνω ιατρικά τεστ, για να δουν αν η σταθεροποίηση του οστού πάει καλά. Αμέσως μετά θα ξεκινήσω δυναμική γυμναστική για τους μύες, γιατί τώρα δουλεύω, αλλά όχι δυναμικά. Όταν αισθανθώ ότι το κόκκαλο είναι «οκ» και ότι οι μύες είναι σε καλή κατάσταση, [όχι 100%, γιατί αυτό θα πάρει καιρό] θα επιστρέψω πάνω στη μοτοσυκλέτα. Τώρα λέω ότι αν πουν οι γιατροί το «οκ», ο στόχος είναι να είμαι στον αγώνα στο Κατάρ. Αλλά δεν έχω ξεκάθαρο στόχο. Θα πρέπει να αρχίσω να διασκεδάζω και πάλι πάνω στη μοτοσυκλέτα και βήμα-βήμα να φτάσω να είμαι και πάλι γρήγορος, να είμαι ο παλιός Marc. Σίγουρα την πρώτη φορά δεν θα είμαι στο 100% και δεν ξέρω αν θα μου πάρει 2-3 αγώνες ή την μισή σεζόν για να είμαι ο ίδιος. Τώρα δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι όταν γυρίσω δεν πρέπει να πέσω. Πρέπει το μπράτσο μου να είναι έτοιμο για την επόμενη πτώση. Το είπα και στους γιατρούς, θέλω να επιστρέψει ο παλιός Marc.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακόμα κι αν ο Marquez καταφέρει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό, θα είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα του 2021.

Ακούστε την εκπομπή του automotonews.gr για το MotoGP.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles