spot_img

Ο Marquez επιστρέφει στο αγαπημένο του Τέξας

Ο Marc Marquez θα κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του αυτό το τριήμερο στον τέταρτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, στο Τέξας των ΗΠΑ.

Έπειτα από απουσία δύο αγώνων, ο Marc Marquez επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στον ερχόμενο αγώνα του MotoGP στο Circuit of the Americas. Ο Ισπανός 6-φορές πρωταθλητής της μεγάλης κατηγορίας είχε ένα πολύ άσχημο highside στο ζέσταμα του Grand Prix Ινδονησίας, με τους γιατρούς να μην του επιτρέπουν να πάρει μέρος στον αγώνα της Mandalika.

Διαβάστε επίσης: GP Αργεντινής – Μεγάλος νικητής ο Aleix Espargaro

Λίγες ημέρες αργότερα, επιβεβαιώθηκε πως ο Marquez είχε ακόμη ένα επεισόδιο διπλωπίας, κάτι που τον ανάγκασε να απουσιάσει από το Grand Prix Αργεντινής. Στη θέση του είχε αγωνιστεί ο δοκιμαστής της Honda, Stefan Bradl.

Η πρόοδος στην υγεία του ήταν αρκετά ικανοποιητική το τελευταίο διάστημα και ήδη από τον αγώνα στην Αργεντινή, υπήρξαν φήμες πως θα είναι έτοιμος για τον αγώνα στο Τέξας. Τη Δευτέρα 5 Απριλίου, ο Marquez βρέθηκε στην πίστα για δοκιμές με μία CBR600RR. Ο 29χρονος ένιωσε καλά πάνω σε μοτοσικλέτα και παράλληλα πέρασε από νέες εξετάσεις. Οι γιατροί ήταν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα και έδωσαν το «OK» στον Ισπανό να επιστρέψει στους αγώνες.

Δείτε το GP Imola για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Ο Marquez δήλωσε για την επιστροφή του στη δράση:

Φυσικά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω, είναι ένα φοβερό συναίσθημα αυτό που νιώθω και φυσικά όταν το κάνω σε μία από τις αγαπημένες μου πίστες. Απολαμβάνω να οδηγώ στο Τέξας και έχω φοβερές αναμνήσεις από την πίστα. Έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε και από τη στιγμή που δεν αγωνίστηκα στην Αργεντινή, δεν θέλω να θέσω κάποιον στόχο προς το παρόν. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβουμε υπόψη, αλλά το σημαντικό είναι πως επιστρέφω στη δράση αυτό το τριήμερο.

Ο Marquez έχει ένα εκπληκτικό ρεκόρ στην πίστα του Τέξας των ΗΠΑ. Από το ντεμπούτο του στο MotoGP το 2013, ο Ισπανός έχει κερδίσει όλους τους αγώνες που έχουν διεξαχθεί εκεί, εκτός του 2019 όπου είχε πτώση. Με τρεις αγώνες να έχουν ολοκληρωθεί στο 2022, ο Marquez βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Πηγή: Gazzetta

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles