spot_img

Ο Marquez εξυμνεί τον Verstappen: «Είναι killer»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP, Marc Marquez, για τον Max Verstappen της Red Bull Racing, o οποίος παίρνει το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο.

Από τη στιγμή που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη Formula 1, ο Max Verstappen έδειξε πως είναι ένας οδηγός κλάσης με λαμπρό μέλλον μπροστά του. Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη του σεζόν στο σπορ, ο Ολλανδός μετρά τρία πρωταθλήματα και δεν δείχνει να έχει διάθεση να σταματήσει εκεί.

Οι επιδόσεις του και η καριέρα του έχουν εντυπωσιάσει τον 6 φορές πρωταθλητή του MotoGP, Marc Marquez. Ο Ισπανός αναβάτης της Gresini Ducati μίλησε για τον οδηγό της Red Bull Racing και είχε μόνο καλά λόγια να πει.

«Μου αρέσει πολύ ο Verstappen. Είναι ένας πραγματικός killer, αυτό μου αρέσει πολύ».

Όταν ρωτήθηκε για το τι ακριβώς εννοεί με τον χαρακτηρισμό «killer», ο Ισπανός απάντησε.

«Για να κερδίσεις, να πετύχεις ή να γίνεις ήρωας πρέπει επίσης να είσαι killer. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο πέρα από έναν ιερό στόχο: τη νίκη. Το πώς το καταφέρνεις και το πώς κερδίζεις δεν έχει σημασία. Η προτεραιότητά του είναι να κερδίζει και λόγω αυτού έχουμε την ίδια φιλοσοφία. Γι’ αυτό το λόγο μου αρέσει πολύ».

Ακούστε την τελευταία εκπομπή μας για τη Formula 1 στο 2023 με συζήτηση “hot topics” και προβλέψεις για τη σεζόν του 2024.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles