spot_img

Wolff: «Αν έχουμε καλό μονοθέσιο θα κερδίσουμε τον Verstappen»

O Toto Wolff της Mercedes-AMG δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα είναι σε θέση να κερδίσει τον Max Verstappen την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Σε κλίμα εορτών βρίσκεται ο Toto Wolff. Ο Αυστριακός επικεφαλής της Mercedes-AMG θέλει να αφήσει πίσω του τις σεζόν του 2022 και του 2023, στις οποίες η ομάδα του κατέκτησε μόλις μία νίκη στη Formula 1.

Την ερχόμενη σεζόν η γερμανική ομάδα αλλάζει φιλοσοφία και ο Βολφ ήδη στέλνει προειδοποιητικές «βολές» στον ανταγωνισμό. Για να βγει όμως αληθινός πρέπει το εργοστάσιο του Μπράκλεϊ να δημιουργήσει ένα ισχυρό μονοθέσιο.

Μιλώντας στο racingnews365, ο Wolff δηλώνει πίστη στο καλύτερο δίδυμο της Formula 1, το οποίο μπορεί να εκθρονίσει τον Max Verstappen από την κορυφή.

«Αν τους δώσουμε το σωστό μονοθέσιο, τότε θα δούμε το καλύτερο δίδυμο teammates στη Formula 1. Υπάρχουν και άλλοι πολύ καλοί οδηγοί. Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε τον Μαξ Verstappen. Είναι ήδη από τους καλύτερους οδηγούς. Αν δημιουργήσουμε όμως ένα γρήγορο μονοθέσιο για τους οδηγούς μας, τότε θα κερδίσουμε τον Verstappen».

Ακούστε την τελευταία εκπομπή μας για τη Formula 1 στο 2023 με συζήτηση “hot topics” και προβλέψεις για τη σεζόν του 2024.


Στη φετινή χρονιά είδαμε μεγάλες διαφορές στην απόδοση των οδηγών της Mercedes. O Lewis Hamilton ξεπέρασε κατά 59 βαθμούς τον George Russell στη βαθμολογία, ενώ στην πλειονότητα των αγώνων οι επιδόσεις του επισκίασαν τον νεαρό Βρετανό.

Ο Βολφ αναφέρθηκε στα σκαμπανεβάσματα του Russell στο 2023 και την υπεροχή του Χάμιλτον στη μεταξύ τους μάχη.

«Ο George είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας και μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα ήταν πολύ δυνατός. Όλοι όμως χρειάζονται καθοδήγηση. Άλλαξε την προσέγγισή του και του έκανε καλό. Ο Lewis απέδωσε εξαιρετικά σε όλη τη χρονιά, όμως πιστεύω πως οι απότομες αλλαγές στην απόδοση μπορούν να έρθουν από τη μία ημέρα στην άλλη».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles