spot_img

O Mick Schumacher οδηγεί την Benetton του πατέρα του

Ο Michael Schumacher συνεχίζει να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του και πλέον οδήγησε ένα από τα μονοθέσια που του έδωσαν τίτλο.

Ο 18χρονος Mick, αγωνίζεται στην Ευρωπαϊκή F3, όμως αυτή την εβδομάδα, εθεάθη να οδηγεί τo μονοθέσιο με το οποίο ο πατέρας του πήρε τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο το 1994.

Ήταν η πρώτη του δοκιμή με την Benetton-Ford B194 στο Spa-Francorchamps. Σε δύο εβδομάδες θα τον δούμε να την οδηγεί και πάλι σε δύο εβδομάδες σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει πριν τον αγώνα.

Στο GP του Βελγίου θα εορταστούν τα 25 χρόνια από το πρώτο GP του Michael Schumacher στην F1 και θα υπάρξει ειδική εκδήλωση 1 ώρα πριν τον αγώνα. Εκεί, ο Mick Schumacher θα οδηγήσει ένα από τα μονοθέσια που πήρε τίτλο ο πατέρας του.

Η κανονική θέση της B194 είναι στο Μουσείο του Michael Schumacher, όμως για χάρη του event, έκανε την έξοδό της και πάτησε και πάλι πίστα. Ο γιος του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, φορούσε μαύρο κράνος για να μην τον αναγνωρίσουν, όμως πρόσφατα ο Βελγικός Τύπος αποκάλυψε πως ο ίδιο ήταν στο τιμόνι της Benetton.

Για την ιστορία, ο Mick δεν είχε γεννηθεί όταν ο πατέρας του οδηγούσε αυτό το μονοθέσιο και τώρα θα είναι σε θέση να το οδηγήσει μπροστά σε χιλιάδες κόσμο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles