spot_img

Raikkonen: «Μικρά πράγματα θα κάνουν τη διαφορά»

Ο Kimi Raikkonen πιστεύει πως η Mercedes έχει περισσότερη ιπποδύναμη, ενώ τόνισε πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ο Φινλανδός οδηγός της Ferrari μίλησε για την διαφορά ανάμεσα στην SF70-H και την W08. O Kimi, πιστεύει πως η διαφορά ανάμεσα στα δύο μονοθέσια είναι τα χαρακτηριστικά του και τις πίστες που βολεύονται. Επιπλέον τόνισε πως πρέπει να βελτιωθούν στις κατατακτήριες, ένας τομέας όπου φέτος η Scuderia υστερεί.

Σίγουρα υπάρχουν κάποιες πίστες οι οποίες μας ταιριάζουν περισσότερο. Όμως, υπάρχουν τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε, ειδικά στις κατατακτήριες. Η Mercedes έχει περισσότερη ιπποδύναμη, όμως εξαρτάται από πολλά πράγματα. Αλλά δεν είναι μόνο η χάραξη της κάθε πίστας για να πεις: “Αυτή θα είναι καλή πίστα για εμάς και αυτή θα είναι καλή για τα ελαστικά”. Δεν γνωρίζουμε τι συνθήκες θα επικρατούν και πλέον πολλά μικρά πράγματα είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά. Ας κάνουμε τις διακοπές μας πρώτα και βλέπουμε τι θα γίνει στο Spa. Αν το δούμε τώρα, θα πούμε πως δεν θα είναι το ίδιο εύκολο για εμάς όπως στην Ουγγαρία, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να βελτιωθούμε.

Ο Raikkonen βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 116 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από τον Daniel Ricciardo.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles