spot_img

Ο Mir τραυματίστηκε σοβαρά στην Αυστρία (vid)

Ο Joan Mir, ο οποίος αποκόμισε κάταγμα στο πόδι μετά την πτώση του στο Red Bull Ring, δήλωσε τυχερός επειδή απέφυγε τα χειρότερα μετά την… εκτόξευσή του.

Στον πρώτο γύρο του Grand Prix Αυστρίας, ο αναβάτης της Suzuki Ecstar Τζοάν Μιρ είχε πτώση στη στροφή 4, που τον έθεσε εκτός μάχης. Από τη μετάδοση δεν είδαμε τι ακριβώς συνέβη στον Ισπανό, ενώ δεν υπήρξε ούτε επανάληψη της πτώσης του.

Όπως φαίνεται όμως, ο Μιρ είχε ένα πολύ άσχημο highside, το οποίο τον έστειλε στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Όπως επιβεβαίωσε η Suzuki μετά το τέλος του αγώνα, υπέστη κάταγμα στο δεξί του πόδι, ενώ οι γιατροί του έβαλαν γύψο.

Ο Μιρ ανέφερε για τον τραυματισμό του.

«Είχα ένα πολύ μεγάλο ατύχημα στη στροφή 4. Έχασα το πίσω μέρος και είχα highside. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα, νιώθω τυχερός. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για κάταγμα στο πόδι μου και στον αστράγαλό μου. Αύριο θα κάνω περισσότερες εξετάσεις και μαγνητική».

Το MotoGP, σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, αναφέρει πως η αξονική τομογραφία έδειξε ρήξη συνδέσμου στο δεξί του πόδι. Αυτό σημαίνει πως ο τραυματισμός του Μιρ είναι πιο σοβαρός απ’ ότι υπολογιζόταν αρχικά. Τώρα έχει δύο εβδομάδες ώστε να αναρρώσει για να πάρει μέρος στο Grand Prix Αγίου Μαρίνου στο Μιζάνο. Αυτή ήταν η έκτη του εγκατάλειψη στους τελευταίους εννέα αγώνες στη φετινή σεζόν.

Δείτε το τρομακτικό ατύχημα που είχε ο Μιρ στον εναρκτήριο γύρο του Grand Prix Αυστρίας.

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles