spot_img

O οδηγός που εντυπωσίασε περισσότερο τον Vettel

Ο Sebastian Vettel έχοντας αποχωρήσει και επίσημα από την Formula 1 αποκάλυψε ποιος ήταν ο οδηγός που τον εντυπωσίασε περισσότερο απ’ όλους όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο.

Ο 4-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sebastian Vettel, το 2022 είπε το μεγάλο αντίο μετά από δεκαπέντε χρόνια ως οδηγός της Formula 1. Ήρθε αντιμέτωπος με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως οι Michael Schumacher και Lewis Hamilton. Επιπλέον οδήγησε για κορυφαίες ομάδες του σπορ, όπως η Red Bull Racing και η Scuderia Ferrari.

Πρόσφατα όμως αποκάλυψε πως ο Kimi Raikkonen είναι κατά την γνώμη του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και πάντα έμενε έκπληκτος από τις ικανότητές του.

«Ο Kimi ήτα ο καλύτερος οδηγός με τον οποίο έχω αγωνιστεί στην Formula 1. Είχε φυσικό ταλέντο και ειδικά στην ταχύτητά του στην πίστα. Μπορούσες να το διακρίνεις τόσο σε μονοθέσιο Formula 1 όσο και σε οποιοδήποτε άλλο είδος μονοθεσίου. Αν υπήρχε κανόνας να αλλάζεις μονοθέσιο κάθε μέρα, μετά από δέκα μέρες ο Kimi θα έριχνε σε όλους γύρο. Χρειάζεται λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί σ’ ένα μονοθέσιο και στις απαιτήσεις του. Απλά δώσε του το τιμόνι και ξέρει εκείνος τι να κάνει. Οριακά νιώθεις ότι είναι άδικο γιατί του βγαίνει ενστικτωδώς».

Ακούστε τη Χριστουγεννιάτικη εκπομπή Slipstream #104 για τον κόσμο της Formula 1. 

Ο Vettel αγωνίστηκε ως teammate του Raikkonen για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν στην Scuderia Ferrari από το 2015, όταν υπέγραψε για πρώτη φορά με την ιταλική ομάδα, μέχρι και το 2018. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και στην συνέχεια ήταν μια από τις πιο ομαλές συνεργασίες στην καριέρα του.

«Μαζί του είχα την καλύτερη συνεργασία ως teammates και ήταν πάντα ξεκάθαρος. Ποτέ δεν τσακωθήκαμε αν είχαμε σύγκρουση μεταξύ μας στην πίστα. Το συζητούσαμε με ηρεμία και καμιά φορά μας έπιαναν τα γέλια, γιατί δεν βγάζαμε άκρη ποιος έκανε το λάθος. Τίποτα δεν μπορούσε να κλονίσει, δεν θα έλεγα το δέσιμο που είχαμε, αλλά την συνεργασία μας. Όταν πήγα στην ομάδα με σεβάστηκε πολύ από την πρώτη μέρα. Ήταν όντως παρόν όταν του μιλούσα και όχι απλά τυπικές χειραψίες».

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles