spot_img

Οι οδηγοί της Formula 1 ψήφισαν τον καλύτερο για το 2022

Ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός της Formula 1 για το 2022 σύμφωνα με τους ίδιους τους οδηγούς; Η απάντηση ακολουθεί παρακάτω.

Όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και το 2022 οι οδηγοί της Formula 1 είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν τους καλύτερους για τη φετινή σεζόν. Οι 19 από τους 20 έλαβαν μέρος και είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν ακόμη και τους εαυτούς τους.

Το σύστημα βαθμολόγησης είναι ανάλογο με της Formula 1, με ορισμένους να μην επιλέγουν να ψηφίσουν ως καλύτερο τον εαυτό τους. Όπως αναμενόταν, και όπως συνέβη και στην ψηφοφορία των επικεφαλής των ομάδων, ο Max Verstappen ήταν αυτός που κατέκτησε την πρώτη θέση.

Οι βαθμοί που συγκέντρωσε κάθε οδηγός δεν ανακοινώθηκαν, όμως 2ος ψηφίστηκε ο Charles Leclerc της Scuderia Ferrari. Στην 3η θέση ισοβάθμησαν οι οδηγοί της Mercedes-AMG, με τον Lewis Hamilton να είναι μπροστά από τον George Russell, ενώ 5ος ήταν ο Lando Norris της McLaren.

Ακούστε τη γιορτινή εκπομπή Slipstream #104 με τις τελευταίες εξελίξεις της Formula 1. 

Οι δύο Ισπανοί του grid, Fernando Alonso και Carlos Sainz ακολούθησαν, ενώ ισοβάθμησαν στην τελική κατάταξη οι Alex Albon της Williams, Sebastian Vettel της Aston Martin και Sergio Perez της Red Bull Racing.

Οι 10 καλύτεροι οδηγοί του 2022 σύμφωνα με τους ίδιους τους οδηγούς.

F1

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τις ομάδες της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles