spot_img

Ο Palmer τα βάζει με τον Verstappen: «Ντροπιαστική η στάση του»

Ο Jolyon Palmer δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τη στάση του Max Verstappen κατά τη διάρκεια του Grand Prix Λας Βέγκας.

H επιστροφή του Grand Prix Λας Βέγκας συνδυάστηκε με ίντριγκα, κριτική, παράσταση διασήμων, ανατροπές και έντονη αγωνιστική δράση. Νικητής στον αγώνα των 50 γύρων ήταν ο Max Verstappen, ο οποίος έπρεπε να δουλέψει σκληρά ώστε να φτάσει στη 18η νίκη του στη σεζόν.

Ωστόσο ο Ολλανδός ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές του αγώνα. Σχόλια τύπου «φαινόμαστε σαν κλόουν» για την τελετή έναρξης και «το Μονακό είναι το Champions League ενώ το Λας Βέγκας είναι τοπικό», δημιούργησαν ντόρο στα social media. Μάλιστα, έδωσαν πάτημα σε όσους μανιωδώς προσπαθούσαν να ισοπεδώσουν το αγωνιστικό τριήμερο.

Με τη συμπεριφορά του Verstappen έμεινε έκπληκτος ο πρώην οδηγός της Formula 1, Jolyon Palmer. Ο Βρετανός μιλώντας στο podcast του BBC, “Checkered flag” έκανε λόγο για υποκριτική στάση του Ολλανδού.

«Ειλικρινά, κάποια από τα σχόλια πριν και κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου του Λας Βέγκας, η αρνητικότητά του είναι ντροπιαστική. Ο Max ήταν πολύ επικριτικός για το Grand Prix Λας Βέγκας το οποίο ήταν μεγάλη επιτυχία. Πιστεύω πως ήταν από τα καλύτερα Grand Prix της χρονιάς. Κάποιες αμερικανικές συνήθειες δεν είναι για όλους. Θυμάμαι όμως πως και για έναν αγώνα στο Σίλβερστον, ήταν υποχρεωτικό για τους οδηγούς να παραστούν σε μία επίδειξη στο Λονδίνο. Πιστεύω πως πρέπει να περιμένουμε πριν κρίνουμε αν ένας αγώνας είναι καλός ή όχι. Δεν μπορείς τη μια στιγμή να λες πως ο αγώνας είναι κακός, πως πρόκειται για τοπικό επίπεδο ενώ το Μονακό είναι Champions League και μετά από 50 γύρους να τραγουδάς «Viva Las Vegas” με τη στολή του Elvis. Έλα τώρα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Λας Βέγκας. Για περισσότερα πατήστε στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles