spot_img

Ο Perez αγωνίστηκε σε αντίξοες συνθήκες στο GP ΗΠΑ

Ο Sergio Perez αναγκάστηκε να ολοκληρώσει τον αγώνα χωρίς το «ποτό» του στο GP ΗΠΑ και αποκάλυψε πως αντιμετώπισε μεγάλη σωματική κόπωση.

Το GP ΗΠΑ αποδείχθηκε ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες στην καριέρα του οδηγού της Red Bull Racing, Sergio Perez. Το πρωί της Κυριακής ο Μεξικανός οδηγός αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχοντας παράλληλα έντονες διάρροιες. Αρκετές ώρες πριν την εκκίνηση προσπάθησε να καταναλώσει άφθονο νερό, ώστε να αναπληρώσει τα απαραίτητα σωματικά υγρά. 

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Κατά την διάρκεια του αγώνα όμως, παρουσιάστηκε πρόβλημα στο μπουκάλι με νερό που βρισκόταν στο μονοθέσιό του, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί χωρίς αυτό. Σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, αφυδατώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Σε δηλώσεις του μίλησε για την έντονη σωματική κόπωση που βίωσε κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. 

Ήταν μια πολύ άσχημη εμπειρία. Από τον πρώτο κιόλας γύρο του αγώνα ήμουν χωρίς το «ποτό» μου. Στο πρώτο stint δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να προσαρμοστώ και ένιωθα ολοένα και πιο αδύναμος. Ειδικά μετά τους 30 γύρους ένιωθα πως οριακά θα καταφέρω να τερματίσω.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP ΗΠΑ.

Ο Perez παρά τις δυσκολίες κατάφερε να περάσει την καρό σημαία στην 3η θέση, κατακτώντας το 4ο βάθρο του στην σεζόν. Οι βαθμοί των δυο οδηγών της Red Bull στο GP ΗΠΑ, με τον Max Verstappen να αναδεικνύεται νικητής, είναι σημαντικοί στη μάχη τους με την Mercedes στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Ως έχει, 23 βαθμοί χωρίζουν την βαθμολογική διαφορά των δυο αντιπάλων. 

Το αποτέλεσμα του τριημέρου ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον επόμενο αγώνα στο Μεξικό και πιστεύω πως η πίστα θα μας ευνοήσει αρκετά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο 18ος αγώνας του φετινού Πρωταθλήματος της Formula 1 θα πραγματοποιηθεί στο Μεξικό, στο τριήμερο μεταξύ 5 και 7 Νοεμβρίου. 

Δείτε το GP ΗΠΑ για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles