spot_img

Ο Perez έχει βρει πλέον την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται

Σύμφωνα με τον Christian Horner, ο Sergio Perez έχει το αναμενόμενο επίπεδο απόδοσης, από τη στιγμή που βρήκε εκ νέου αυτοπεποίθηση στην οδήγηση του μονοθεσίου του.

Ο Sergio Perez ήρθε το 2021 στη Red Bull από τη Racing Point, με την αυστριακή ομάδα να επενδύει πάνω του για να έχει καλύτερες πιθανότητες για το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ο Μεξικανός, όμως, αρχικά δεν είχε τόσο καλή απόδοση και δυσκολευόταν με την RB16B, ώσπου να προσαρμόσει το στυλ οδήγησής του στο μονοθέσιο της αυστριακής ομάδας. Αυτό έχει αλλάξει μετά την καλοκαιρινή διακοπή, με τον Perez να μετράει αυτή τη στιγμή 3 σερί παρουσίες στο podium για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι μας εντυπωσίασαν και ποιοι όχι στο GP Μεξικού

Μετά τη λήξη του GP Μεξικό, ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner, επαίνεσε τον Sergio Perez και το γεγονός ότι κατάφερε ν’ αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να βελτιώσει την απόδοσή του.

Έχει αποκτήσει, πλέον, αρκετή εμπιστοσύνη με το μονοθέσιο. Αυτό έχει συμβεί μετά την καλοκαιρινή διακοπή. Νομίζω πως οι επιδόσεις του είναι όλο και πιο δυνατές, όπως και η αυτοπεποίθησή του, την οποία κι έχει βρει τώρα. Οδηγάει πολύ καλά κι έχει, πλέον, ακριβώς τα επίπεδα απόδοσης που ελπίζαμε.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μεξικού

Ο Perez είναι ο 3ος teammate τον Max Verstappen τα τελευταία 3 χρόνια στη Red Bull, αντικαθιστώντας τον Alex Albon. Τόσο ο Ταϊλανδός, όσο και ο προκάτοχος της θέσης του, Pierre Gasly δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα στην παρουσία τους στην αυστριακή ομάδα, με το μονοθέσιο να ταιριάζει περισσότερο στο στυλ οδήγησης του Ολλανδού. Ο Horner ρωτήθηκε για το λόγο που ο Perez δεν είχε τόση αυτοπεποίθηση στην αρχή του 2021.

Νομίζω πως είχε να κάνει μ’ ένα εντελώς καινούριο concept, αναφορικά με το μονοθέσιο, καθώς και νέα αίσθηση, καθώς επίσης και το καινούριο περιβάλλον. Απλά του πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί και τα έχει καταφέρει, πλέον.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η πρόσφατη βελτίωση του Perez έχει δώσει τη δυνατότητα στη Red Bull να μειώσει την απόσταση από τη Mercedes στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Μέσα σε 2 αγώνες, το προβάδισμα της γερμανικής ομάδας έπεσε από τους 36 μόλις στον 1 πόντο. Με το μομέντουμ που έχει η Red Bull, έχει μεγάλες πιθανότητες τόσο για πρωτάθλημα οδηγών, αλλά και αυτό των κατασκευαστών.

Δείτε τις 3Η του Kyalami για το Πρωτάθλημα Αντοχής της Asxeto Corsa.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles