spot_img

Ο Hamilton αναμένει τις εξελίξεις σχετικά με τον κινητήρα του

O Lewis Hamilton δεν γνωρίζει αν θα χρειαστεί αλλαγή κινητήρα μέχρι το τέλος της σεζόν, με το ενδεχόμενο να δεχθεί ποινή να είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό.

Η Mercedes θ’ αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε αλλαγή τμημάτων του κινητήρα του Lewis Hamilton την τελευταία στιγμή, εφόσον πρόκειται για μία πολύ σημαντική απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μετά την καλοκαιρινή διακοπή, η Mercedes αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα με τις μονάδες ισχύος της. Αρχικά, ο Valtteri Bottas έχει προχωρήσει σε 3 αλλαγές κινητήρων στα GP Ιταλίας, Ρωσίας και ΗΠΑ. Τα προβλήματα επηρέασαν και τον Lewis Hamilton, με τον Βρετανό ν’ αλλάζει Κινητήρα Εσωτερικής Καύσης (ICE) και να δέχεται ποινή 10 θέσεων. Φαίνεται, όμως, πως το νέο εξάρτημα δεν έχει λύσει πλήρως τα προβλήματα του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Μεξικού

Μέσα στην εβδομάδα, προέκυψαν και πάλι φήμες πως ο Hamilton θα προχωρήσει σε νέα αλλαγή ICE, κάτι που σημαίνει πως θα έχει ποινή 5 θέσεων στη σειρά εκκίνησης του GP Βραζιλίας, όπως είχε και ο Bottas στο Circuit of the Americas. Ο Φινλανδός έχει χρησιμοποιήσει ήδη 6 ICE τη φετινή σεζόν, με τη Mercedes να προσπαθεί ν’ αντιμετωπίσει τα προβλήματα αξιοπιστίας των μονάδων ισχύος της. Έχει προκύψει, λοιπόν, φήμη για νέα αλλαγή ICE στον Lewis Hamilton στο GP Βραζιλίας.

Ο ίδιος ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει νέο κινητήρα στην πίστα του Interlagos, όμως δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση:

Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή, δε γνωρίζω κάτι. Δεν πιστεύω πως έχουν φτάσει οι κινητήρες στην πίστα το πρωί (της Πέμπτης). Μέχρι τώρα, απ’ όσο γνωρίζω, οι κινητήρες μου είναι μια χαρά. Προφανώς και θα μάθω αργότερα τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα στην εξέταση των κινητήρων.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Lewis Hamilton πρέπει, πλέον, ν’ ανατρέψει μια διαφορά 19 πόντων από τον Max Verstappen για να κατακτήσει το 8ο πρωτάθλημα οδηγών στην καριέρα του. Ο ίδιος, αλλά και η Mercedes, θα εξετάσουν λεπτομερώς το ζήτημα με τις μονάδες ισχύος πριν πάρουν την τελική απόφαση.

Δείτε το GP Βραζιλίας για το Ελληνικό eSports Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles