spot_img

Ο Perez ονειρεύεται το πρωτάθλημα το 2024

Ο Sergio Perez θέλει να αφήσει πίσω του το μέτριο 2023 και σκέφτεται ήδη το πώς θα κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2024.

Μετά τους πρώτους τέσσερις αγώνες στο 2023, ο Sergio Perez ήταν ισόβαθμος με τον Max Verstappen στο πρωτάθλημα οδηγών της Formula 1. Με τη δυναμική της Red Bull Racing όλα έδειχναν πως θα έχουμε μία μάχη μεταξύ των δύο οδηγών της για τον τίτλο.

Ο Ολλανδός όμως είχε άλλα σχέδια, κατακτώντας άλλες 17 νίκες σε 18 αγώνες και πήρε με άνεση τον τρίτο του παγκόσμιο τίτλο. Αντίθετα, η σεζόν του Perez πήγε από το κακό στο χειρότερο, με τον Μεξικανό να αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες κατακτώντας λιγότερους από τους μισούς βαθμούς σε σχέση με τον teammate του.

Η σεζόν του 2024 πλησιάζει και ο Perez θέλει να ανασυγκροτηθεί ώστε να δώσει μία νέα μάχη ενάντια στον Verstappen. Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει στη χειμερινή ανάπαυλα είναι να μελετήσει τι διαφορετικό κάνει ο Ολλανδός και τον κάνει να ξεχωρίζει.

«Ξεκάθαρα υπάρχουν πράγματα που μπορώ να μάθω από εκείνον. Σε όλη τη σεζόν πιέζαμε ορισμένες φορές για διαφορετικά πράγματα και άλλες φορές για τα ίδια. Είναι το καλύτερο σημείο αναφοράς επειδή είναι τόσο ανταγωνιστικός. Δεν είναι κακό να δω τι κάνει ακριβώς με το μονοθέσιο, πώς το κάνει ώστε να βελτιωθώ και να δω τι μου ταιριάζει. Πιστεύω πως θα δουλέψει σωστά».

Ακούστε παρακάτω την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι και τo mini-review της σεζόν. 

Ο στόχος του φυσικά είναι ένας: να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής.

«Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρα να πάρω το πρωτάθλημα. Ήδη τελείωσα δεύτερος στη βαθμολογία και θέλω να τερματίσω μία θέση πιο ψηλά. Ξέρω τι πρόκληση είναι αυτή και θέλω να ξεκινήσω δυναμικά την επόμενη σεζόν και να καταφέρω να έχω σταθερή απόδοση».

Το 2024 ο Perez μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τη Red Bull Racing.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles