spot_img

O Hamilton ενθουσιάζεται με την W15

Ανυπομονεί όσο τίποτα ο Lewis Hamilton να πιάσει στα χέρια του τη Mercedes W15, το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2024.

Έπειτα από δύο σεζόν στις οποίες… υπέφερε οδηγώντας τις μέτριες W13 και W14, ο Lewis Hamilton έχει πλέον λόγο να χαμογελά. Η Mercedes W15 που θα οδηγήσει το 2024 βρίσκεται στα τελικά στάδια εξέλιξης.

Η γερμανική ομάδα έχει υποσχεθεί πως θα αλλάξει σχεδιαστική κατεύθυνση με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή της Formula 1. H απόφαση να αλλάξει μονοπάτι στην εξέλιξη έχει παρθεί εδώ και αρκετό καιρό, με στόχο την πλήρη κατανόηση του τι πρέπει να κάνουν στο Μπράκλεϊ ώστε να πετύχουν τους στόχους τους.

Αυτός που ανυπομονεί όσο τίποτα να «δαμάσει» το νέο μονοθέσιο της Mercedes δεν είναι άλλος από τον Lewis Hamilton. Ο Βρετανός αποκάλυψε πως βρίσκεται συνεχώς στο εργοστάσιο της ομάδας και επιβλέπει την εξέλιξη της W15 του 2024.

«Δεν είμαι μηχανικός, ούτε σχεδιαστής, οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να αξιολογήσω το επόμενο μονοθέσιο. Είμαστε σε μια πολύ συναρπαστική περίοδο του έτους. Έχω δει το μονοθέσιο στην αεροδυναμική σήραγγα. Κάθε φορά που βρίσκομαι στο εργοστάσιο πηγαίνω στην αεροσήραγγα για να το δω να εξελίσσεται στην κατεύθυνση που έχουμε πάρει. Κυριολεκτικά, εχθές πριν φύγω από το εργοστάσιο πήγα στη σήραγγα για να δω που βρισκόμαστε και όταν το ξαναδώ θα είναι ένα διαφορετικό θηρίο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και είμαι σίγουρος πως του χρόνου θα είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί», δήλωσε ο Βρετανός στο περιθώριο του γκαλά της FIA.

Ο Hamilton υπέγραψε φέτος νέο συμβόλαιο με τη Mercedes-AMG, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το τέλος του 2025. Είναι αρκετά πιθανό να είναι αυτό το τελευταίο του συμβόλαιο στη Formula 1.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1, Slipstream #131, με την ανάλυση του GP Άμπου Ντάμπι. Πατήστε εδώ για να την ακούσετε. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles