spot_img

Ο Perez θέλει Πρωτάθλημα για την Honda

Ο Sergio Perez θέλει να δει την Honda στη τελευταία της σεζόν στην F1 να κατακτήσει το Πρωτάθλημα με την Red Bull.

Ο Μεξικανός κάνει το μεγάλο βήμα το 2021 όπου μεταβαίνει στην ομάδα της Red Bull Racing Honda. Οι εμφανίσεις του με την Racing Point και η νίκη του στο Σακχίρ έπεισαν τους «Ταύρους» να τον υπογράψουν. Η κίνηση του αυτή ανεβάζει επίπεδο την ομάδα που θέλει να κοιτάξει στα ίσα την Mercedes.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 31 Ιανουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια στο παιχνίδι της στρατηγικής, η Red Bull δεν μπορούσε να έχει δύο μονοθέσια όπως η Mercedes. Αυτό θέλουν να αλλάξουν το 2021, ώστε να μπορεί να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα, είτε σε οδηγούς, είτε σε Κατασκευαστές.

Τώρα, ο Perez θέλει να αξιοποιήσει την ευκαιρία η οποία του δόθηκε και να προσφέρει όσο μπορεί στη νέα του ομάδα.

Είναι μια ευκαιρία που έρχεται μια φορά στην καριέρα μου. Είμαι σίγουρος πως θα δουλέψει άρτια και θα έχουμε μια πετυχημένη σεζόν. Είναι ο μοναδικός τρόπος να ανταμείψω τον κύριο Mateschitz και τους κυρίους Marko και Horner για την εμπιστοσύνη τους. Δεν μου έχει δώσε ποτέ κανένας μια ευκαιρία σε μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει να δουλέψω σκληρά και να το κάνω να δουλέψει. Είναι ο μόνος τρόπος να τους το ανταποδώσω.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” #36 με όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την F1.
Διαβάστε επίσης: Πάρε μέρος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη νέα αγωνιστική χρονιά και το γεγονός πως θέλει να συνεισφέρει σε ένα Πρωτάθλημα για την Red Bull.

Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν, θέλω να ξεκινήσει. Θέλω να στείλω το μήνυμα μου και να κάνω τη ζωή της Mercedes δύσκολη. Ελπίζω να τους κερδίσουμε. Θα ήταν φοβερό στη τελευταία σεζόν της Honda να τους φέρουμε το Πρωτάθλημα. Ο κόσμος έχει δει τι μπορώ να κάνω και τώρα είναι η μεγάλη μου ευκαιρία. Πρέπει να ανέβω επίπεδο, να κάνω το επόμενο βήμα σε όλους τους τομείς. Νομίζω πως είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εσείς πιστεύετε πως με τον Sergio Perez στο δυναμικό της Red Bull, η Honda θα καταφέρει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles