spot_img

Άγνωστη η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Schumacher»

Ακόμα μία αναβολή ανακοινώθηκε για την κυκλοφορία της ταινίας-ντοκιμαντέρ «Schumacher», με την ημερομηνία να παραμένει άγνωστη.

Σχεδόν δυο ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που ανακοινώθηκε το νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή και καριέρα του 7-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Η παραγωγή ξεκίνησε πίσω στις αρχές του 2019 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του ίδιου έτους.

Διαβάστε επίσης: Πάρε μέρος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα F1

Με την πανδημία του Covid-19 να πλήττει τα κινηματογραφικά στούντιο και το κλείσιμο των αιθουσών προβολής παγκοσμίως, η επίσημη πρεμιέρα πάει από αναβολή σε αναβολή. Όπως δήλωσε και η σκηνοθέτης της ταινίας Vanessa Noecker, οι συνθήκες κάνουν πολύ δύσκολη την προώθηση για να τεθεί επίσημη ημερομηνία.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει προσωπικές συνεντεύξεις από τα μέλη της οικογένειάς του μετά το ατύχημά του τον Δεκέμβριο του 2013. Ο Γερμανός Θρύλος υπέστη σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Έκτοτε, η κατάσταση της υγείας του όπως και η αποκατάστασή του παραμένουν άγνωστες. Η γυναίκα του, Korina, αν και εκτιμά το ενδιαφέρον του κόσμου, έχει ζητήσει να σεβαστούν την ιδιωτητκότητά τους σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” #36 με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της F1.

Η πρώην μάνατζερ του Schumacher, Sabine Kehm, έκανε δηλώσεις στον Γερμανικό Τύπο σχετικά με το ντοκιμαντέρ.

Σκοπός της ταινίας είναι να ζωγραφίσει το πορτρέτο του Michael και της καριέρας που έχτισε. Η καριέρα του δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με άλλη. Ήταν ένας πάρα πολύ πολύπλοκος και πολυδιάστατος άνθρωπος. Ένας ριψοκίνδυνος οδηγός της Formula 1 και φιλόδοξος αθλητής. Ένας επιτυχημένος μηχανικός με απίστευτα ταλέντα και πάνω απ’ όλα ένας στοργικός πατέρας.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 31 Ιανουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Το όνομα Schumacher θα επιστρέφει στον παγκόσμιο χάρτη με τον γιο του, Mick, να κάνει ντεμπούτο στην F1 με την ομάδα της Haas. Ευελπιστούμε να ανακοινωθεί σύντομα και η πρεμιέρα της ταινίας για τον Schumacher. Θα πλαισιώσει ταινίες και ντοκιμαντέρ για την F1 που έχουν κατακτήσει τις καρδιές των οπαδών.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τον Φιλικό eSports Αγώνα του GP Μ. Βρετανίας του automotonews.gr. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles