spot_img

O Ricciardo κινδυνεύει να μείνει εκτός F1

O Daniel Ricciardo ενδέχεται να μην καταφέρει να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν της Formula 1 ως οδηγός της RB.

Η επιστροφή του Daniel Ricciardo στη Formula 1 ενδέχεται να διαρκέσει λιγότερο από ένα χρόνο. Ο δημοφιλής Αυστραλός όταν αποχώρησε από τη McLaren Racing στο τέλος του 2022 δεν βρήκε αγωνιστική θέση για την επόμενη χρονιά. Περιορίστηκε σε αναπληρωματικό οδηγό της Red Bull Racing για το πρώτο μέρος του 2023. Στο Grand Prix Ουγγαρίας του δόθηκε μια νέα ευκαιρία. Αντικατέστησε τον Nyck de Vries στη Scuderia AlphaTauri (σημερινή RB) κι έτσι επέστρεψε στον κόσμο της Formula 1.

Οι επιδόσεις του όμως μόνο εντυπωσιακές δεν είναι. Πέρα από μια εξαιρετική εμφάνιση στο Grand Prix Μεξικού του 2023, ο 34χρονος δεν έχει δικαιολογήσει την παρουσία του στο grid. Έως τώρα φέτος ο Yuki Tsunoda τον έχει κερδίσει στα ίσια και έχει σημειώσει και τους 6 βαθμούς της RB.

Στον αγώνα της Αυστραλίας μάλιστα, ο Ιάπωνας προκρίθηκε στο Q3 των κατατακτήριων δοκιμών ενώ ο Ρικάρντο αποκλείστηκε από το Q1.

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο. 

Οι μέτριες έως κακές του εμφανίσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στις τάξεις της Red Bull Racing. Σύμφωνα με την nzherald, o σύμβουλος της Red Bull σε θέματα F1/motorsport, Helmut Marko, έδωσε διορία δύο αγώνων στον Ρικάρντο ώστε να βελτιώσει την απόδοσή του. Εφόσον δεν καταφέρει να εντυπωσιάσει στα Grand Prix Ιαπωνίας και Κίνας τότε θα αντικατασταθεί για το υπόλοιπο της σεζόν στην RB από τον Liam Lawson. Αυτό σημαίνει πως ο Αυστραλός είναι υπό τεράστια πίεση για να σώσει την καριέρα του στη Formula 1.

O Lawson δεν είναι άγνωστος στην RB, καθώς το 2023 πήρε μέρος σε 5 Grand Prix της F1 το 2023 αντικαθιστώντας τον Ricciardo, όταν ο Αυστραλός τραυματίστηκε στις ελεύθερες δοκιμές του Ζάντβορτ. Ο Νεοζηλανδός εντυπωσίασε με τη σύντομη παρουσία του και κατέκτησε 2 βαθμούς στον αγώνα της Σιγκαπούρης.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles