spot_img

Στη λίστα της Red Bull o Sainz

O Carlos Sainz απασχολεί τη Red Bull Racing καθώς είναι όπως φαίνεται ένας εκ των οδηγών που θέλει η αυστριακή ομάδα για το 2025.

Μπορεί να βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν της Formula 1, όμως ήδη η φετινή «Silly Season» έχει ξεκινήσει για τα καλά, με το ένα δημοσίευμα να διαδέχεται το άλλο. Οι ομάδες κοιτούν από τώρα το 2025 και μέσω παραγόντων τους φροντίζουν πάντως με κάθε ευκαιρία να ρίχνουν «λάδι στη φωτιά».

Αυτό έκανε (για μία ακόμη φορά) ο επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner. Η αυστριακή ομάδα έχει συμβόλαιο μόνο με τον Max Verstappen για την επόμενη χρονιά, με τον Sergio Perez να μάχεται ώστε να διατηρήσει τη θέση του. Αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς είναι πολύ πιθανό η Red Bull Racing να αναζητήσει άλλον οδηγό για να πλαισιώσει τον Verstappen από το 2025. Ένας εξ’ αυτών είναι ο νικητής του Grand Prix Αυστραλίας, Carlos Sainz.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Άλμπερτ Παρκ, ο Horner ρωτήθηκε αν θα ήθελε τον Ισπανό στην ομάδα του και είπε.

«Με βάση την απόδοσή του, δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα για το μέλλον. Ο αγώνας του Perez στην Αυστραλία περιορίστηκε από έλλειψη κάθετης δύναμης λόγω ζημιάς στο πάτωμα. Ο “Checo” έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν και δεν βιαζόμαστε απεγνωσμένα. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό δίδυμο στη Red Bull Racing και αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως να κοιτάξουμε εκτός της λίστας οδηγών μας».

Η Red Bull Racing έφυγε από την Αυστραλία με το χειρότερο αποτέλεσμά της στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Max Verstappen εγκατέλειψε τον αγώνα έπειτα από φωτιά στο πίσω δεξί δισκόφρενό του, ενώ ο Sergio Perez τερμάτισε 5ος.

Ακούστε την εκπομπή μας για την F1 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστραλίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο παρακάτω βίντεο. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
  • Μπείτε στη λίγκα μας στο F1 Fantasy

Πηγή: gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles