spot_img

O Ricciardo μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Rossi

O Daniel Ricciardo είναι εντυπωσιασμένος με τον Valentino Rossi και τα επιτεύγματά του, ακόμα και στην ηλικία που είναι τώρα.

Ο Αυστραλός οδηγός οδηγεί για λογαριασμό της Red Bull στην F1 και στέκεται στο γεγονός πως εδώ και 21 χρόνια, ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha πρωταγωνιστεί συνέχεια.

Επίσης, ο Ricciardo είναι έκπληκτος από την σωματική και πνευματική κατάσταση που βρίσκεται ο Vale, καθώς κάτι τέτοιο απαιτεί πολλές θυσίες, ειδικά σε τέτοια ηλικία.

Είναι 10 χρόνια μεγαλύτερος μου και πρόσφατα κάποιος μου είπε ότι πέρασαν σχεδόν 21 χρόνια από την πρώτη μέχρι και την τελευταία του νίκη. Το MotoGP είναι πολύ δυνατό άθλημα, για να μην πούμε για τους τραυματισμούς που έχεις, κι έτσι το να κάνει αυτά τα πράγματα και να είναι τόσο κοντά στον τίτλο και πάλι, είναι κάτι αξιοθαύμαστο. Αυτό που με εκπλήσσει με τον Valentino είναι ότι ξέρω τι θυσίες απαιτείται να κάνεις, πόσο πολυάσχολη είναι αυτή η ζωή και γεμάτη υποχρεώσεις. Κι αν αυτό το πολλαπλασιάσεις με 50, ή και με περισσότερο, τότε θα έχεις τον Valentino. Κι αν το συνδυάσεις με τη φυσική κατάσταση, δίνοντας μάχες με αναβάτες μια γενιά νεότερούς του και παρ’ όλα αυτά είναι εκεί. Πραγματικά με εκπλήσσει.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles