spot_img

O ρόλος του Hamilton στην εξέλιξη του Russell

Ο George Russell πιστεύει πως η παρουσία του Lewis Hamilton ως teammate του έχει βοηθήσει στο να βελτιώσει τις ικανότητές του εντός πίστας.

Ο George Russell αποτελεί μέλος της οικογένειας της Mercedes από το 2017, όταν βρισκόταν στην ακαδημία οδηγών της. Από τότε ο ίδιος είχε την ευκαιρία να παρατηρεί, κατά καιρούς, τον τρόπο με τον οποίο εργαζόταν ο Lewis Hamilton. Μετά από παρουσία 3 ετών στη Williams, ο Russell έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα του οδηγώντας για τη Mercedes, στο πλάι του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Ο νεαρός Βρετανός απέκτησε τη φετινή σεζόν ένα νέο προσωνύμιο, το «Mr. Consistency», ως ένδειξη της σταθερότητάς του σε αποτελέσματα.

Ο ίδιος ο George Russell αποδίδει, ως ένα σημείο, στο Lewis Hamilton τη βελτιωμένη εικόνα του εντός πίστας το 2022 στη Formula 1.

«Πρώτον, νιώθω πολύ τυχερός που είμαι teammate με το Lewis. Μου έχει δοθεί μία τόσο μεγάλη ευκαιρία να δω τα δυνατά του σημεία και πράγματα από τα οποία μπορώ να μάθω, σίγουρα είναι πολύ δυνατός σε ορισμένους τομείς. Πάντα είναι τρομερά ανταγωνιστικός στις αργές στροφές και στα σημεία φρεναρίσματος. Πάντα ήταν τόσο δυνατός και είναι ενδιαφέρον να παρατηρώ την προσέγγισή του σε συγκεκριμένα ζητήματα και το πώς τα αντιμετωπίζει. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχω διευρύνει το πλήθος των ικανοτήτων μου σαν οδηγός με το να είμαι teammate του. Δεν υπάρχει, στην πραγματικότητα, κάποιος τρόπος για να μετρήσει κανείς αν είναι καλύτερος οδηγός ή όχι, υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα».

Ο George Russell βρίσκεται 35 πόντους μπροστά από τον teammate του, Lewis Hamilton, στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος οδηγών. Ορισμένοι άνθρωποι έχουν εκφράσει τη σημασία του να κερδίσει ο «Mr. Consistency» τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή σε μία σεζόν. Ο ίδιος ο Russell, όμως, δε το θεωρεί απόλυτο κριτήριο για μία πετυχημένη χρονιά, καθώς θεωρεί πιο σημαντικό το να κερδίσει αγώνα για πρώτη φορά στη Formula 1.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Ιταλίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles