spot_img

Ο Rossi θα συνεχίσει τους αγώνες μετά το MotoGP

Ο Valentino Rossi μίλησε για τη ζωή του εντός πίστας μετά το MotoGP και σημείωσε πως το 2020 θα καθορίσει το μέλλον του στους αγώνες.

Ο Ιταλός είχε μια πολύ κακή σεζόν το 2019, όντας ο ταχύτερος αναβάτης της Yamaha στην αρχή της χρονιάς, όμως μέχρι το τέλος ήταν ο πιο αργός, έχοντας αρκετές δυσκολίες πάνω στην M1. Το 2020 αποτελεί τη τελευταία του χρονιά στο συμβόλαιο του με την ομάδα και η απόδοσή του, θα του δείξει αν θα μπορεί να συνεχίσει κι άλλο ή θα σταματήσει.

Μπορεί το σενάριο αυτό να ήταν κάποτε απλά μια φαντασία, όμως για τον ίδιο είναι ένα αρκετά πιθανό ενδεχόμενο.

Η επόμενη χρονιά θα είναι πάρα πολύ σημαντική. Θα πρέπει σύντομα να αποφασίσω τι θα κάνω και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα. Θα πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απ’ ό,τι φέτος, ειδάλλως δεν θα έχει νόημα να συνεχίσω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στη συνέχεια σχολίασε το αγωνιστικό του μέλλον μακριά από το MotoGP. Ο ίδιος ο Rossi θέλει να είναι στο WEC και τις 24H του Le Mans, όπως και σε άλλους σπουδαίους αγώνες αντοχής.

Πάντα έλεγα ότι όταν σταματήσω με τις μοτοσυκλέτες, θέλω να συνεχίσω να δίνω μάχες με τα αυτοκίνητα. Θα ήθελα να πάρω μέρος στον 24ωρο αγώνα του Le Mans, στον 24ωρο του Spa και στον 24ωρο του Nurburgring. Βασικά υπάρχουν 5-6 Αγώνες στους οποίους θέλω να συμμετάσχω.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles