spot_img

Ο Sainz τα βάζει με τη Ferrari που έχασε το βάθρο στην Αυστρία

Ο Carlos Sainz έμεινε δυσαρεστημένος από τον τρόπο με τον οποίο η Scuderia Ferrari διαχειρίστηκε τον αγώνα του στο Red Bull Ring και έχασε το βάθρο.

Πικρή γεύση άφησε το Grand Prix Αυστρίας στον Carlos Sainz. Ο 28χρονος εκκίνησε από την 3η θέση και έδειχνε να έχει καλύτερο ρυθμό από τον Charles Leclerc. Ωστόσο το pit-stop του και τα 5 δευτερόλεπτα ποινής κατά τη διάρκεια των 71 γύρων τον έφεραν σε δυσμενή θέση.

Στους τελευταίους γύρους πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις ώστε να μείνει μπροστά από τον Sergio Perez της Red Bull Racing. Όμως η προσπάθειά του ήταν ανεπιτυχής. Ο Sainz ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος για το αποτέλεσμα που πήρε στην Αυστρία και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του στις δηλώσεις που έκανε μετά τον τερματισμό.

«Στην αρχή του αγώνα ήμουν πολύ γρήγορος, όπως επίσης και στο δεύτερο stint του αγώνα. Όμως το δεύτερο επηρεάστηκε από το πρώτο επειδή είχα κολλήσει πίσω από τον Σαρλ και το τέλος του εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας με έπιασε στα pits. Αυτό με έκανε να χάσω επτά δευτερόλεπτα στην πίστα και έμεινα πίσω από μονοθέσια που δεν έπρεπε. Δεν έπρεπε να χάσω τόσο χρόνο. Ο αγώνας μου καταστράφηκε από εκείνο το σημείο και μετά».

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Αυστρίας. 

Επιπλέον ο Ισπανός κάλεσε τη Scuderia να αναθεωρήσει τον τρόπο με τον οποίο καθορίζει τη στρατηγική της σε περιπτώσεις όπως στην Αυστρία.

«Πρέπει να αναλύσουμε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Είχαμε συμφωνήσει πριν τον αγώνα να δουλέψουμε ομαδικά στο πρώτο μέρος του αγώνα για να ανοίξουμε τη διαφορά από τα μονοθέσια πίσω μας. Ακολούθησα το πλάνο αν και είχα πολύ καλύτερο ρυθμό και θα μπορούσα πολύ άνετα να περάσω τον Λεκλέρ. Είναι κρίμα έπειτα από την ομαδική μου δουλειά να περιορίζεις τόσο τον αγώνα μου».

 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles