spot_img

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις Leclerc-Ferrari για νέο συμβόλαιο

Ο Charles Leclerc αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις με τη Scuderia Ferrari για το επόμενο συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα στη Formula 1.

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα της φετινής χρονιάς της Formula 1 είναι το σενάριο παραμονής ή μη του Charles Leclerc στη Scuderia Ferrari τα επόμενα χρόνια. Το συμβόλαιο του Μονεγάσκου ολοκληρώνεται στο τέλος του 2024 και προς το παρόν οι προθέσεις του είναι άγνωστες.

Στο πλαίσιο του Grand Prix Αυστρίας, ο Leclerc αποκάλυψε για πρώτη φορά πως οι συζητήσεις με τη Ferrari για νέο συμβόλαιο έχουν ξεκινήσει.

«Δεν έχω θέσει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Έχω πολύ χρόνο μπροστά μου, περίπου ενάμισι χρόνο. Σιγά-σιγά ξεκινάμε με την ομάδα να μιλάμε για το νέο συμβόλαιο. Δεν είναι στο μυαλό μου ακόμα η ανανέωση συμβολαίου, ούτε κάποια άλλη ομάδα. Είπα πως έχουμε ξεκινήσει να μιλάμε, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σπουδαίο ή συγκεκριμένο. Δεν πιστεύω πως πρέπει από τώρα να μιλάμε με την ομάδα για το πότε θα υπογράψουμε νέο συμβόλαιο».

Ο Leclerc είχε υπογράψει το μεγαλύτερο σε διάρκεια συμβόλαιο με τη Scuderia Ferrari στην ιστορία της ομάδας πίσω στο 2019. Ο Μονεγάσκος έχει συνδεθεί με πιθανή ανταλλαγή θέσης με τον Lewis Hamilton της Mercedes-AMG, όμως ο Βρετανός αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη γερμανική ομάδα. Το τελευταίο σενάριο συνδέει τον Leclerc με την Aston Martin ως μελλοντικό αντικαταστάτη του Fernando Alonso.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream #118 με την ανάλυση του Grand Prix Αυστρίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles