spot_img

O Steiner χαρακτήρησε τον κινητήρα της Ferrari του 2023 «βόμβα»

Ο Gunther Steiner αποκάλυψε έπειτα από συζήτηση που είχε με τον Mattia Binotto πως η μονάδα ισχύος που προετοιμάζει η Scuderia Ferrari για το 2023 θα έχει πολύ δυνατή απόδοση.

Στη φετινή σεζόν της Formula 1, η Scuderia Ferrari, παρά το πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, η ομάδα ήρθε γρήγορα αντιμέτωπη με αρκετά προβλήματα αξιοπιστίας και ήταν ένας λόγος που αποχαιρέτησε το όνειρο του τίτλου. Για το 2023 θέλει να αλλάξει την κατάσταση και στοχεύει στην επίλυση των προβλημάτων που εμφανίστηκαν εντός του 2022.

Πρόσφατα ο επικεφαλής της Haas, Gunther Steiner, αποκάλυψε κατά την τελετή βραβείων “Lorenzo Bandini Trophy Awards” πως σε συζήτηση του με τον Mattia Binotto την περασμένη εβδομάδα, ο Ιταλός του αποκάλυψε πως Ferrari ετοιμάζει μια πολύ ισχυρή μονάδα ισχύος για το 2023.

«Την Πέμπτη συνάντησα τον Binotto και μου είπε ότι την επόμενη χρονιά ο κινητήρας θα είναι “βόμβα”. Πίσω στις εγκαταστάσεις της Ferrari στην Emilia Romagna η ομάδα έχει μεγάλη υποστήριξη. Αν ισχύει ότι ο κινητήρας θα είναι τόσο ανταγωνιστικός, τότε αυτό θα είναι πολύ θετικό και για εμάς. Κατά την διάρκεια της πανδημίας είχαμε δυο πολύ δύσκολες σεζόν. Το φετινό Πρωτάθλημα όμως πήγε πολύ καλά, θα μπορούσε να πάει όμως και καλύτερα».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #103 για τον κόσμο της Formula 1. 

Η Ferrari παρέχει μονάδες ισχύος σε άλλες δυο ομάδες του grid, Haas και Alfa Romeo. Φέτος η αμερικανική ομάδα έκανε μια δυναμική επιστροφή από το τέλος του grid και ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα στην 8η θέση.

Για το 2023 όπως τόνισε και ο Steiner στις δηλώσεις του η Haas θέλει να ανεβάσει το πήχη ακόμα πιο ψηλά εκμεταλλευόμενη και το νέο αναβαθμισμένο κινητήρα της Ferrari.

«Ήταν γενικά μια πολύ εποικοδομητική χρονιά. Ο Magnussen μας χάρισε την πρώτη μας pole position που δεν ήταν καν στο πλάνο μας και το 2023 θέλουμε να βελτιωθούμε περισσότερο. Στόχος μας είναι να ανέβουμε θέσεις στην κατάταξη, να είμαστε συνεχώς στην μάχη γι βαθμούς και ίσως να πετύχουμε βάθρο».

Βαθμολογούμε από το 1 έως το 10 τους οδηγούς της F1 για το 2022. Δείτε το βίντεο εδώ.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles