spot_img

Ο στόχος της Ferrari στο 2021

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, παρέθεσε τον στόχο της Ferrari στο 2021, ο οποίος δεν είναι εντός πίστας.

Το 2021 αποτελεί μια πολύ καλή σεζόν για τη Ferrari δεδομένης της περιορισμένης εξέλιξης στα μονοθέσια. Σε συνδυασμό με το πάγωμα εξέλιξης των κινητήριων μονάδων το 2022, η βελτίωση του κινητήρα περιορίστηκε ώστε να υπάρξουν μεγαλύτερα κέρδη την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι έλαμψαν και ποιοι όχι στο GP Στυρίας;

Τα έως τώρα αποτελέσματα της Ferrari στο 2021 είναι θετικά, όχι όμως τα επιθυμητά για την ιστορία της στη Formula 1. Οι δύο pole positions στη χρονιά μπορεί να αποτελούν έκπληξη, όμως το υπόλοιπο της σεζόν δεν αναμένεται ανάλογο. Το μεγάλο στοίχημα αποτελεί το 2022 και εδώ μπορείς να διαβάσεις γιατί η Ferrari θα είναι σε θέσει να διεκδικήσει Πρωτάθλημα.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Στυρίας.

Ο Binotto τώρα έρχεται να επιβεβαιώσει ακριβώς αυτό, διότι ο στόχος της Ferrari για το 2021 είναι εξωαγωνιστικός.

Ξεκάθαρα η 3η θέση στο Πρωτάθλημα αποτελεί έναν στόχο αλλά δεν είναι ο πρωταρχικός. Πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε τη McLaren; Δεν είναι τόσο κι ας σας εκπλήσσει αυτό που λέω. Όπως έχω πει από την αρχή της σεζόν, ο στόχος μας είναι να βελτιωθούμε ως ομάδα για τα επόμενα χρόνια που έρχονται. Να είμαστε καλύτεροι σε κάθε τομέα και να μαθαίνουμε τα μαθήματα από αδυναμίες ή λάθη μας. Δεν πρόκειται να κρίνω άλλη ομάδα, θα κρίνω μόνο τους εαυτούς μας. Είμαι περήφανος που ήδη οι οδηγοί μας έχουν προσαρμοστεί στην ομάδα και λειτουργούν σωστά.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Γαλλίας.

Τέλος, μίλησε για τον πρώτο αγώνα της Αυστρίας, όπου η Ferrari μείωσε τη διαφορά από τη McLaren κατά τέσσερις βαθμούς.

Συνολικά ήμασταν χαρούμενοι. Θα ήταν καλύτερα εάν είχαμε ξεκινήσει πιο μπροστά στην εκκίνηση. Εάν το δούμε σφαιρικά, ο τομέας που πρέπει να βελτιώσουμε είναι οι κατατακτήριες. Έχουμε την ευκαιρία μέσα σε μια εβδομάδα να το αλλάξουμε αυτό. Η ομάδα θα δουλέψει όπως πρέπει ώστε να βελτιώσουμε την ταχύτητά μας και να είμαστε ακόμα ταχύτεροι.

Η Ferrari βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας των Κατασκευαστών. Αξίζει να σημειωθεί πως τα αποτελέσματα στη βαθμολογία οριοθετούν το χρόνο που έχουν διαθέσιμο οι ομάδες στην αεροδυναμική σήραγγα σε σύγκριση με τους αντιπάλους τους.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Δείτε το GP Ιταλίας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles