spot_img

Ο Verstappen ανυπομονεί για τη νέα χάραξη της Αυστραλίας

Ο Max Verstappen ανυπομονεί να ανακαλύψει την αλλαγή στην αγωνιστική δράση που μπορεί να φέρει η νέα χάραξη στο Albert Park, την οποία και θα οδηγήσει για πρώτη φορά.

Το GP Αυστραλίας επιστρέφει στη Formula 1 μετά από δύο χρόνια, με την τελευταία του παρουσία στο πρόγραμμα να χρονολογείται το 2019. Στα δύο χρόνια απουσίας της, η πίστα του Albert Park έχει υποστεί κάποιες αλλαγές: αρκετές στροφές έχουν μεγαλύτερο πλάτος και η διέλευσή τους θα είναι ταχύτερη, ενώ οι (πρώην) στροφές 9 και 10 αλλάζουν και από ένα αργό chicane γίνεται μία ταχύτατη καμπή. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στη Formula 1 να προσθέσει και τέταρτη ζώνη DRS στην πίστα, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τις πιθανότητες να συμβούν προσπεράσματα.

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα της F1 και του MotoGP αυτό το τριήμερο

Οι οδηγοί περιμένουν με ενδιαφέρον να διαπιστώσουν τη διαφορά στην οδήγηση που θα έχει η νέα χάραξη με τις αλλαγές. Ένας από αυτούς που ανυπομονεί είναι και ο Πρωταθλητής του 2021, ο οδηγός της Red Bull Racing, Max Verstappen:

Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ και πάλι στην Αυστραλία, έχει περάσει λίγος καιρός! Η ατμόσφαιρα, επίσης, είναι πάντα πολύ καλή εκεί πέρα. Θα είναι ενδιαφέρον δούμε τις αλλαγές στην πίστα. Νομίζω πως θα κάνουν μία αρκετή μεγάλη διαφορά, ειδικά στη στροφή 6, η οποία και υπέστη τις μεγαλύτερες αλλαγές. Το πιθανότερο είναι να υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για προσπέρασμα, επίσης, κάτι που είναι πάντα θετικό.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του GP Σαουδικής Αραβίας.

Οι δύο πρώτοι αγώνες στη Formula 1 είχαν ισάριθμους νικητές, με τον Charles Leclerc με Ferrari να τα καταφέρνει στο GP Μπαχρέιν και τον Max Verstappen με Red Bull Racing να βλέπει πρώτος την καρό σημαία στο GP Σαουδικής Αραβίας. Ο Ολλανδός θέλει να συνεχιστεί το μομέντουμ που έχει από τον τελευταίο αγώνα στην πίστα της Jeddah:

Θα είναι ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε πώς θα αποδίδει το μονοθέσιο στην Αυστραλία, η πίστα ορισμένες φορές μπορεί να έχει αρκετή σκόνη. Ελπίζω πως θα μπορούμε να κάνουμε ένα ακόμα ομαλό Σαββατοκύριακο ως ομάδα, συνεπώς θα δούμε τι θα συμβεί την Κυριακή.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Μετά τους δύο πρώτους αγώνες στο Πρωτάθλημα του 2022, ο Max Verstappen υπολείπεται κατά 20 πόντους του Charles Leclerc στη βαθμολογία στους οδηγούς. Αντίστοιχα, η Red Bull Racing βρίσκεται 41 πόντους πίσω από τη Ferrari στο Πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Δείτε το GP Imola για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula G.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles