spot_img

Ο Verstappen «απειλεί» με αποχώρηση λόγω συνεχών αλλαγών στην F1

Οι αλλαγές που πραγματοποιεί η Formula 1 τα τελευταία χρόνια, έχουν δημιουργήσει σκέψεις αποχώρησης στον Max Verstappen από το σπορ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 ισχυρίζεται πως οι συνεχής αλλαγές της μορφής των αγωνιστικών τριημέρων θα τον οδηγήσουν στην αποχώρηση από το σπορ. Το συμβόλαιο του Μαξ Φερστάπεν με τη Red Bull Racing, έχει ισχύ έως το 2028. Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής βρίσκεται στη Formula 1 από το 2015 και έχει δει το σπορ να αλλάζει σημαντικά σε αυτό το διάστημα. Αρκετές φορές έχει εναντιωθεί στις αλλαγές που έχουν στους κανονισμούς και πλέον σκέφτεται ανοιχτά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη μορφή αγώνων.

Ένας λόγος που κάνει τέτοιες σκέψεις είναι οι Αγώνες Σπριντ. Ο Φερστάπεν ήταν από τους πρώτους που κατέκριναν τη νέα μορφή των αγωνιστικών τριημέρων που είδαμε για πρώτη φορά το 2021. Για το 2023, η F1 θέλει να αλλάξει και πάλι τη μορφή των τριημέρων που περιλαμβάνουν τους αγώνες μικρής διάρκειας.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream #111 με την ανάλυση του GP Αυστραλίας. Βρείτε το link, εδώ. 

Στο πλαίσιο του Grand Prix Αυστραλίας, ο Φερστάπεν ρωτήθηκε από το Sport TV για τις νέες αλλαγές που θέλει να εφαρμόσει το σπορ και απάντησε.

«Είμαι χαρούμενος με την ύπαρξη ενός κύριου αγώνα. Πιστεύω πως είναι πολύ καλύτερο και πιο ενθουσιώδες. Ελπίζω να μην υπάρξουν πολλές αλλαγές, ειδάλλως δεν θα βρίσκομαι εδώ για πολύ ακόμα».

Παρά τα… θέλω του Ολλανδού, οι ομάδες φέρονται να συμφώνησαν στην αλλαγή της δομής των αγώνων Σπριντ, οι οποίοι θα έχουν πλέον διπλές κατατακτήριες δοκιμές.

Δείτε το Νυχτερινό GP Μονακό για το ελληνικό πρωτάθλημα Formula G. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles