spot_img

Ο Verstappen αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ερχόμενη σεζόν του “Drive to Survive”

Ο Max Verstappen δεν δέχτηκε να πάρει μέρος στην 4η σεζόν του ντοκιμαντέρ του Netflix για τη Formula 1 “Drive to survive”. Σύμφωνα με δηλώσεις του, δεν του αρέσει η παρουσίαση ορισμένων γεγονότων από την παραγωγή.

Αυτό δε σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν πλάνα του Max Verstappen, από τη στιγμή που είναι στο επίκεντρο του πρωταθλήματος λόγω της μάχης του με τον Lewis Hamilton για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στους οδηγούς. Ο Ολλανδός, όμως, αρνήθηκε να δώσει συνεντεύξεις στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ και εξήγησε σε δηλώσεις του στο “The Associated Press” το λόγο.

Διαβάστε επίσης: Σαν Σήμερα στη Formula 1 και το μηχανοκίνητο αθλητισμό

Πιο συγκεκριμένα, πιστεύει πως οι υπεύθυνοι του “Drive to Survive” παραποιούν σχόλια και παρουσιάζουν ένα “ψεύτικο” προϊόν στην προσπάθειά τους να μαζέψουν περισσότερες προβολές.

Καταλαβαίνω πως αυτό γίνεται για να κάνουν πιο αρεστό το προϊόν (Formula 1) στην Αμερική. Όμως, από τη μεριά μου ως οδηγός, δεν μου αρέσει να είμαι μέρος αυτού του εγχειρήματος. Έκαναν “ψεύτικες” ορισμένες αντιπαλότητες οι οποίες στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Επομένως, πήρα την απόφαση να μην αποτελέσω μέρος αυτού και να μη δώσω άλλες συνεντεύξεις μετά από αυτό, καθώς τότε δε θα υπάρχει κάτι να δείξουν. Δεν είμαι άτομο που του αρέσουν οι θεατρινισμοί, θέλω απλά να ασχολούμαι με πραγματικά γεγονότα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Τουρκίας.

Ο Verstappen ρωτήθηκε αν πιστεύει πως θα παρουσίαζαν τον ίδιο και τον Hamilton ως “άσπονδους εχθρούς” και ο Ολλανδός απάντησε:

Πιθανότατα αυτό θα γίνει στη σειρά του Netflix. Μία φορά βρεθήκαμε ο ένας απέναντι από τον άλλο όσο περπατούσαμε, οπότε εκεί ίσως εμφανιστεί αυτό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το ντοκιμαντέρ “Drive to survive” όντως έχει μεγάλη επιτυχία που επηρέασε το Netflix, αλλά και τη Formula 1. Η φήμη του αθλήματος έχει μεγαλώσει παγκοσμίως, αλλά κυρίως στις Η.Π.Α., μέσω αυτού. Αρχικά, η Ferrari και η Mercedes είχαν αρνηθεί και αυτές να συμμετάσχουν στην πρώτη σεζόν του, αργότερα όμως υπέκυψαν στην πίεση παρατηρώντας το πόσο δημοφιλές είναι το ντοκιμαντέρ. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles