spot_img

Ο Verstappen έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα ρεκόρ του Schumacher

H απόδοση της Red Bull Racing στη Σιγκαπούρη σταμάτησε τον Max Verstappen από το να επιχειρήσει να πάρει ένα ρεκόρ από τον θρύλο, Michael Schumacher. 

Η Red Bull Racing στο Grand Prix Σιγκαπούρης είχε τη χειρότερη επίδοσή της στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. H RB19 δεν ήταν ανταγωνιστική, κάτι που δεν επέτρεψε ούτε στον Max Verstappen ούτε στον Sergio Perez να παλέψουν για τη νίκη. Ο Ολλανδός κατάφερε να καταταχθεί στην 5η θέση έχοντας εκκινήσει τον αγώνα από την 11η θέση και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειχνε ικανός να παλέψει για τη νίκη. Οι φόβοι του από το Σάββατο επιβεβαιώθηκαν, ενώ συνολικά η Red Bull Racing δεν είχε ανταγωνιστικό ρυθμό.

Πέρα από το σερί των 10 νικών που σταμάτησε, το αποτέλεσμα της Σιγκαπούρης κοστίζει ιδιαίτερα στον Φερστάπεν. Η RB19 έχει αποδειχθεί το κυρίαρχο μονοθέσιο στο φετινό grid και αυτό του έδινε τη δυνατότητα να πετύχει ένα ξεχωριστό ρεκόρ που κατέχει ο Michael Schumacher.

Μην χάσετε απόψε, Τρίτη, 19/9 στις 9μμ, την εκπομπή μας για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Σιγκαπούρης. Ακούστε την με ένα κλικ εδώ.

Ο Verstappen λοιπόν, δεν πρόκειται να σπάσει το σερί 19 τερματισμών στο βάθρο από τον Γερμανό θρύλο της Formula 1, καθώς σταμάτησε στους 15 αγώνες εντός των τριών πρώτων θέσεων. Μάλιστα δεν βρίσκεται καν μόνος του στη δεύτερη θέση καθώς εκεί βρίσκεται ο Lewis Hamilton με 15 συνεχόμενες παρουσίες στο βάθρο.

Το Grand Prix Ιαπωνίας το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου είναι η πρώτη ευκαιρία του Φερστάπεν να ξεκινήσει ένα νέο σερί τόσο νικών όσο και βάθρων στη Formula 1. Θα το καταφέρει ο Ολλανδός ή θα σταματήσει εδώ η κυριαρχία της Red Bull Racing;

Ακούστε την τελευταία μας εκπομπή/podcast Slipstream για τη Formula 1. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles