spot_img

O Verstappen οδήγησε τόσο καλά το 2023 που άφησε άναυδο τον εαυτό του

Ο Max Verstappen ξεχώρισε τη στιγμή στην οποία συνειδητοποίησε πως οδηγούσε τόσο καλά που άφησε τον εαυτό του με το στόμα ανοικτό.

Στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο Max Verstappen διέλυσε τον ανταγωνισμό πίσω από το τιμόνι της πανίσχυρης Red Bull RB19. Ο Ολλανδός σημείωσε τον ασύλληπτο αριθμό των 19 νικών σε 22 Grand Prix και σημείωσε μία σειρά από νέα ρεκόρ στη Formula 1.

Έχοντας τόσες πολλές επιτυχίες, είναι δύσκολο κάποιος να πει ποια ήταν η καλύτερη στιγμή του εντός της σεζόν. Όμως ο ίδιος ξέρει και ως οδηγός μπορεί να καταλάβει, το πότε αποδίδει στο μέγιστο των ικανοτήτων του.

Μιλώντας στο motorsport.com, o Verstappen διάλεξε τον καλύτερο αγώνα του κατά τη διάρκεια του 2023. Ξέροντας καλά, σε ποιον αγώνα έμεινε πιο ευχαριστημένος από κάθε άλλο, απάντησε.

«Πιστεύω πως στο Σπα έκανα έναν πολύ καλό αγώνα. Πιθανότατα όμως, ο αγώνας της Ιαπωνίας ήταν ο καλύτερός μου. Από τον πρώτο γύρο η οδήγηση ήταν απίστευτη. Κοιτούσα στις οθόνες γύρω από την πίστα και είδα πόσο καλό ξεκίνημα έκανα. Από πλευράς ισορροπίας του μονοθεσίου, οι κατατακτήριες δοκιμές της Ιαπωνίας ήταν επίσης φοβερές».

Στα 26 του χρόνια ο οδηγός της Red Bull Racing μετρά ήδη τρία παγκόσμια πρωταθλήματα. Το 2024 θα προσπαθήσει να προσθέσει ακόμη ένα στη συλλογή του, όμως γνωρίζει πως τα πράγματα δεν θα είναι όσο εύκολα ήταν εφέτος.

Ακούστε την τελευταία εκπομπή μας για τη Formula 1 στο 2023 με συζήτηση “hot topics” και προβλέψεις για τη σεζόν του 2024.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles