spot_img

Ο Russell θέλει μόνο να κερδίσει τον Hamilton το 2024

Μεγάλες βλέψεις έχει ο George Russell για την αγωνιστική σεζόν του 2024, καθώς θέλει να κερδίσει τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή teammate του.

Μπορεί η Mercedes-AMG να τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών της Formula 1 για το 2023, ωστόσο αυτό δεν αντικατοπτρίζει την πλήρη αλήθεια. Η γερμανική ομάδα δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με την W14 η οποία δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Μάλιστα, δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία τους. Τελευταία χρονιά που δεν πήρε νίκη η Mercedes στη Formula 1 ήταν το 2011. Τόσο ο Lewis Hamilton όσο και ο George Russell δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν τη «χρυσή» τομή με το μονοθέσιο.

Ειδικά ο νεαρός Βρετανός είχε μεγάλα διαστήματα στα οποία δεν μπορούσε να συναγωνιστεί τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Αυτό ο Russell επιθυμεί να αλλάξει άμεσα και όπως δήλωσε θέλει να επιβληθεί του Χάμιλτον το 2024.

«Αναμφίβολα το 2023 ήταν ίσως η πιο δύσκολη σεζόν μου ψυχολογικά. Έπρεπε να καταφέρω να αντιδράσω μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες, χαμένα αποτελέσματα και διάφορα λάθη. Πρέπει να πιέζω συνεχώς τον εαυτό μου. Σκέφτομαι τα προηγούμενα χρόνια και βλέπω πως δεν έχω πιεστεί τόσο όσο σήμερα. Θέλω να πιέσω πέρα από τα όρια και δεν θα είμαι ευχαριστημένος απλά να έχω το ίδιο σκορ με τον teammate μου στις κατατακτήριες δοκιμές. Το 2022 ήμασταν στα ίδια όλη τη σεζόν. Όχι, θέλω να είμαι μπροστά από τον Hamilton. Σε αυτό εστιάζω πλέον».

Ακούστε την τελευταία εκπομπή μας για τη Formula 1 στο 2023 με συζήτηση “hot topics” και προβλέψεις για τη σεζόν του 2024. 


Ο στόχος του ωστόσο δεν μπορεί να επιτευχθεί δίχως ένα καλό μονοθέσιο. Ο Russell εξηγεί.

«Για την επόμενη χρονιά ξεκινάμε από λευκό χαρτί. Το θετικό είναι πως δεν μας προβληματίζει το γιατί είμαστε τόσο πίσω από τη Red Bull. Το μονοθέσιό μας είχε τόσα μειονεκτήματα που δίνει κίνητρο σε όλους να λύσουμε τα προβλήματά μας. Φυσικά περιμένω τη Red Bull να κάνει ένα βήμα εμπρός. Δεν έχω αμφιβολία πως το 2024 στο Μπαχρέιν θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση απ’ ότι εφέτος».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles