spot_img

O Verstappen στηρίζει τη μακροπρόθεσμη παραμονή του Hamilton στην F1

Ο Max Verstappen υποστηρίζει πως τα σχέδια του Lewis Hamilton να συνεχίσει την καριέρα του στην Formula 1 για αρκετά ακόμα χρόνια θα είναι πολύ θετικό και θα δημιουργήσει περισσότερο ενδιαφέρον αγωνιστικά.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής διευκρίνισε πως σχεδιάζει να συνεχίσει την καριέρα του στην Formula 1 για αρκετά χρόνια ακόμα. Αν και δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση από την μεριά της Mercedes AMG για ανανέωση συμβολαίου το Βρετανού, πολλές είναι οι φήμες που τον θέλουν να υπογράφει πολυετείς συμφωνία.

Ο Verstappen πέρυσι μονομάχησε σκληρά με τον Hamilton κυριολεκτικά μέχρι τον τελευταίο αγώνα του 2021. Φέτος όμως το αγωνιστικό πακέτο της W13 E-Performance ήταν πολύ μακριά από την κορυφή χωρίς να αποτελεί ιδιαίτερη απειλή προς τον Ολλανδό. Ο οδηγός της Red Bull Racing αναμένει η παραμονή του Hamilton στην Formula 1 να φέρει νέες πιο δυνατές μάχες.

«Πρέπει να κάνει αυτό που εκείνος πιστεύει είναι το καλύτερο για τον ίδιο. Αν αυτό είναι να συνεχίζει να αγωνίζεται τότε ξεκάθαρα πρέπει να συνεχίσει. Νομίζω είχαμε δυνατές μάχες και είμαι σίγουρος τα επόμενα χρόνια οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες θα είναι πιο μικρές. Οπότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον ποιοι θα είναι έτοιμοι να παλέψουν».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση του Grand Prix Μεξικού και της ποινής της Red Bull για το cost cap.

Η απόδοση του Ολλανδού στο φετινό Πρωτάθλημα σε συνδυασμό με το αγωνιστικό πακέτο της RB18 ήταν καταιγιστική εντός πίστας. Κατάφερε να κλειδώσει τον 2ο τίτλο της καριέρας του τέσσερις αγώνας πριν το τέλος του Πρωταθλήματος καταρρίπτοντας ιστορικά ρεκόρ. Όπως υποστήριξε όμως οι δυσκολίες δεν έλειψαν.

«Φέτος ήρθα αντιμέτωπος και άλλου είδους μάχες και κάθε οδηγός είναι και πολύ διαφορετικός. Όταν πρέπει να πιέσεις κυριολεκτικά στα όρια και να παλέψεις για να κερδίσεις θέσεις είναι πάντα πολύ απολαυστικό».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles